DÖ ELEKTRONIK, DÖ!



Alltså, mitt västa ämne någonsin är styrteknik. Men det här, elektroniken, alltså det kommer fan i upp till samma nivåer!
Styrtekniken var bara helt omöjlig men elektroniken förstår man åtminstone lite grann MEN DET  ÄR JU SÅ FÖRBANNAT TRÅKIGT!!! Herregud jag var seriöst tvungen att ta en power-nap á la 20 minuter för att palla med att plugga till provet jag har imorgon. DET ÄR SJUKT!
Gaaaaaah! Och som det ser ut nu är det HEJ SÖNDERFAIL IMORGON!


Proppad vecka!

Trallalaa..

Idag:
Hade två lektioner och sedan slut. Lunchdejt med Jessica och nu paus från hetsplugg inför elektronikprovet imorgon. Hade även en katastrofal redovisning/debatt @ samhällskunskapen.

Imorgon:
- Antons ledaruppgift @ akademin.
- Redovisning av miniprojektet på engelska
- Elektronikprov.
- Kuratortid.
- Träning.


Onsdag:
- SCC

Torsdag:
- Heldag med akademin, = paddling med Budo.

Fredag:
- Bio, Kommesarie Späck med Tessan, Frida och Emelie

Lördag:
- Stockholm Marathon!

Söndag:
- Cykelutflykt by myself. Hahahaha, sorgligt det lät!

Mors dag; Grattis mor!

Tyskland vann eurosivsion festivalen igår, FAN VAD BRA!
Den låten var helt klart bäst och hon är ju också så himla söt. Haha
MOldavien var också bra. Älska saxofon-melodin och med dansen blir det bara ännu bättre!

Ibland (mesta dels) blir jag lycklig när jag kollar på cykel. Antingen för att någon av mina favoriter går bra eller när det är allmänt spännande och underhållande tävlingar/etapper. Idag var en sådan dag. GUSTAV LARSSON VANN SISTA ETAPPEN @ GIRO D'ITALIA. = Lycklig Kajsa.



Imorgon:
- redovisning @ samhälle
- slutar 11.40

NU: America's best dance crew

Love oh love, I gotta tell you how I feel about you

Idag har jag varit duktig. Jag gick upp sju i morse åt frukost, packade väskan och drog ut på en långcykel tur. Tog två timmar och tjugo minuter och det blev runt tre mil totalt. I mesta dels regn. Damn you pappa som lurade mig igår och sa att de skulle bli fint väder... Ha. Ha. Ha.
   Idag har jag även hunnit med att vara på coop och köpt pierre robert trosor + linne. Där inträffade även dagens besvikelse då det inte fanns boxer i min storlek så jag blev tvungen att köpa hipster, tråk.
   Var även och kollade på slutet "Haninges största derby" = Brandbergens  IF mot Vendelsö IK. Seger åt Vendelsö.

Nu skall jag gå och måla mina naglar!

"Mannen den manliga dykaren har hittat en vän, Kvinnan den kvinnliga dykaren."

Trallaalalaa. Skoldagen var ju egentligen lite halvt värdelös. 
   Började dagen med en och en halv timme film @ svenskan. Tjugo minuter egenomgång @ elläran. Korvgrillning @ Rudan och sedan inställd både matte och elinstallation.
  
Och när jag kom hem fick jag höra att min far betalar prenumerationen på min bibel Kadens<3 trots han sagt att jag själv skulle göra det om jag ville ha kvar den, = LYCKA! 
   Så har jag även bidragit till mustaschkampen då jag köpt en såndär liten söt mustasch = duktig Kajsa. Och så har jag köpt de där knapp-örhängerna som jag dregglat på ett tag nu. = Glad Kajsa. 
   Men bäst av allt, (okej det delar bästa-platsen med Kadens<3) är att mina föräldrar överraskade mig med ett grön Jet Set klocka som jag dregglad efter i evigheter!! = Mest glad Kajsa!



Och bara för att jag älskar Tysklands bidrag i Eurovision festivalen och har sträcklyssnat på den x antal timmar idag;


In your face!

AAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
ANNA GICK INTE TILL FINAL I EUROVISON FESTIVALEN,
HAHAHAHHHAAHHHHAHHAHAH


shalali shalala

Idag börjde jag dagen med att ha prov i lokala datanät. Och fastän pappret jag övat på var exakt samma som provet fick jag hjärnsläpp och missade massa, haha. Men jag klarade MVG-gränsen med en poäng så det var najs.
   Öhm.. blahblahblah,snpsndgpsndpgnsdpgns
Usch så känner jag just nu. godnatt.

Grattis Tessan!!

Idag på SCC hade vi sprint-KM och i D20-klassen blev Tessan segrare. Närmare två minter före tvåan, mig. Frida kämpade sig tappert igenom och hamnade på en helt värdig tredje plats. Haha

Själv SCC gick inte jättebra. Bommade sönder både fyran och kontroll 20. Och inte gjorde det hela bättre när orken tog totalslut efter ungefär halva banan.

NU; sängen.

Imorgon:
- prov @ lokala datanät

kompledig på matten

Hade speaking-delen på engA nationella idag. HAHA katastrof! Så illa gick det.
   Men dagens positiva om man skall snacka skola och betyg fick jag VG på matte nationella så nu tycker jag att mitt betyg borde vara säkrat.

Ikväll är det dags för etapp två @ SCC. Och om inte det skulle vara nog är det även sprint-KM också så det är EXTRA sats! Känns bra att jag har mina tränings/tävlingskläder @ tvättmaskinen nu. Höhöhöhöh

Nu skall jag nog ta och plugga lite elektronik och ellära, eller varför inte göra hemtentan i elinstallationen... Gaah!


Kinesiska drakar?

Dagens mindre roiga start gjorde att dagen inte kunde bli ämre så att säga. Och de blev den inte heller.
Kunskapsverkstan vad tråkig. Översatte de vi gjort i grupparbetet till engelska och skall nu nästa vecka redovisa det på engelska.
   Fick även reda på att hur det än gick på nationella engA skall jag läsa engelskaB nästa år för att få det att gå ihop med akademitiderna. Och också att det kanske inte gick så illa på NP matteA igår som jag trott.

Och snart blir man väl lokalkändis också. Var någon snubbe från skolverket och fotade oss idag på elkunskapen. Och jag lovar att om snubben tog 100 blider var 75 av dom på mig! Haha! Men han sa det så fint "Ja du förstår, du är ju ensam tjej på en mansdominerad linje" hahahha.. Så det skall ju bli spännande att se vart de bilderna hamna någonstans!

Och idag var min klass dum mot mig.
Jag gjorde en JÄTTEFIN kinesisk drake och dom hånade den. Och ansåg att jag sannerligen inte var någon konstnär! Taskigt tycker jag, för jag anser nog att jag är mästare på att rita kinesiska drakar.....


Den är ju jättefin!!


Den här är också fin. Kanske inte lika färgglad men fin. Den här blev dock hånad av parallellklassen.

@ skolan 09.53

Nu jag har precis haft akademi, Tessans Poker Deluxe.
Det var mucho skojigt och jag hade relativt bra flyt med korten i början men sen gick det utför. VEM GICK OCH HÖLL PÅ ALLA SEXOR?!?!?!?!? 

Och nu till det pinsamma.
   Jag  stod i duschen nyss och upptäckte att jag bara hade bakstycket på ena mitt örhänge. MITT ENA CYKELÖRHÄNGE!! (hmm.. Jag kanske inte visat det på bild, eller ens berättat om dom! Får ägna en extra inlägg till, för och om dem när jag kommer hem.) I alla fall när jag stod där i duschen och insåg att jag tappat den bröt jag totalt ihop. Ni kanske tycker det är en aning överdrivet men icke när det gäller dessa örhängen.  Men så när jag satt där på golvet efter att ha gråtit en skvätt, panikringt både Tessan och pappa (HAHA!), skakat alla kläder, tittat/halvletat ner i brunnen i duschen och funderat ut massa olika självmordsplaner kollade jag av en tillfällighet lite bortom mina kläder på golvet och fann den. En meter från mina kläder. Lyckan var total och nu mår jag bra igen. Och båda örhängerna sitter nu extra hårt fast i öronen.

Men nu skall jag springa iväg på lektion. Hatkunskapsverkstad om man skall vara mer exakt.

0123456789

Har precis fyllt i träningsdagboken @ funbeat från förra veckan och det såg faktiskt bra ut!
   Annars var det NP matteA. DET GICK INTE BRA! Buhu, buhu..

Fick även tillbaka engelska uppsatsen jag satt och hetsade förra veckan. Fucking MVG!!!!! Helt galet underbart, mitt första MVG på en uppsats. Så jävla najs!

Trallalalaaa, nu har jag i alla fall packat så pass mycket att mitt vita skåp, röda byrå och min hylla är tomt så det är najs. Även min kista är tomm. Så nu är det bara resten kvar, *suck*.


GODNATT!

KM idag.
   Började dagen med att jag totalt missade tiden med en timme. Jag tänkte rätt men planerade fel. Skulle bli hämtad av Eskilsson runt tjugo i tio vid Jordbro Station men på någon sätt lyckades jag tänka fel en timme så när jag skulle till bussen insåg jag att klockan var tjugo i tio. Så jag panikringde Sara och hon föreslog att jag skulle ringa och kolla med Ivarsson och de skule precis åka men svängde förbi och hämtade mig på vägen.
   Själva KM gick okej, kändes lättare att springa idag än igår. Men det gick tydligen så bra att jag vann KM fastän jag sprang mot klockan som i vanliga fall brukar vara omöjlig att slå! *nöjd*

Imorgon:
- NP matteA


OjOJ, här var det livat!

Har inte skrivt här på länge. Men jag har varken haft tid eller ork. Jag ber om ursäkt.
Så nu skall jag köra en snabbresumé av de senaste dagarna:

Onsdag;
- Stockholm City Cup. Gick väl kanske inte jättebra. Hade, som jag har ibland en jävla nerv i kläm i gränsen mellan rumpa och rygg som varje löpsteg var smärtsamt. Okul. Orienteringen gick bra nästa alla kontroller, bara en kontroll jag säkert bommade två fucking minuter, gaah! Oblygt.

Torsdag:
- Skrev skrivdelen i nationella engA. Gick rätt bra tror jag.
- Hade lektion med nya installationsläraren. Han verkar helt okej. Träffade även Johana en stund också, satt ute i solen pratade lite, var ju så längesen sist! Så det var trevligt.
- Sen var det träningen, det gick. Men betoning på gick! Haha

Igår:
- Först var det friluftsdag. Då gick jag en tipspromenad med Albin och sen kollade jag på dragkampsfinalen (som el såklart vann!), och på stafetterna. Sen drog jag och Therese till Handen och mötte upp Jessica. Drog omkring där innan vi satte oss på tåget mot stan för att gå och sitta i publiken på inspelningen till Bubblan. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara.
   Efter inspelningen drog jag tillbaka till Handen och mötte Tessan för att vi skulle vidare till VH, möta Emelie och dra hem till Annelie där även Tess och Andrew redan befann sig.
   Väl där åt vi tacos och spelade Buzz och Alias. Haha, mucho roligt. Men nästa gång blir det riktig grillning, *blink, blink*
   Och inte heller fick man åka nattbuss hem fastän man så gärna ville! När börjar nattbussarna gå egentligen?

Idag:
- Jukkolaträning. VARMT! Och i och med det utnämner jag mig själv, Tessan och Emelie till dagens/veckans/månadens/fucking årets-rikspuckon då vi allihopa glömde vattenflaskor. Gaaah, idag var det nära döden på grund av det.

Imorgon:
- KM


Jag och min ehm.. fina docka jag "ärvde" när min gammelmormor dog. Den är nu nerpackad tillsammans med massa annat värdefullt.


Denna dag ogillas starkt!

Årets absolut sämsta dag!
Börjar med att jag åker till skolan i sport-bh för att ha idrott första lektionen. Vilket såklart resulterar i att jag glömmer vanlig bh. Panikar sönder för jag skulle ju bli intervjuad.
Fixade det på bästa möjliga sätt, <3 eltejp HAHA!
Men fick reda på att vi skulle träffa tidningen klockan halv elva istället för halv tio om vi först hört. Så då hetsade jag hem och hämtade en bh, passade även på att byta om till shorts för att det är så varmt ute.

När jag kom tillbaka till skolan upptäckte jag att mina nycklar var borta. Ringde mamma och frågade om hon såg dem ligga hemma men det gjorde hon inte, hon kollade även i min väska men hittade dem inte. Från att ha trott att man glömt dem hemma till att ha tappat dem är ju sådär lagom kul, speciellt när det är hur varmt som helst ute och man är stressad inför intervjun. 
   Hetsade snabbt upp till engelskan för att lämna in min halvfärdiga uppsats och sedan vidare till rektorns rum för att vara positivt inställd till skolan. Det gick nog ganska bra. Fotografen var snygg i alla fall och jag gjorde inte totalt bort mig som jag gjorde förra gången!

När jag kom tillbaka till och engelskan för att få feedback på min uppsats var mina lärare inte där. Så jag stod lite snällt och väntade, sen tröttnade jag så jag gick och hämtade dom, eller i alla fall kandidaten vi har haft nu i tio-elva veckor. Fick min feedback och när jag skulle gå tänkte äckeltreorna att de skulle vara roliga och sprutade vatten på mig och allt bara brast. Jag totalt bröt ihop för jag orkade inte. Känns fördjävligt att treorna fick en bättre reaktion än de kunna hoppas på men jag bara orkade inte. Blev alldeles för mycket dåligt¨på en gång. Sprang gråtandes till biosalen där först kandidaten försökte lugna ner mig och sen även min riktiga engelska lärare. Då berättade jag hur jag mådde och allt om mamma och hon skall nu beställa en tid hos kuratorn för att det är bäst för mig att prata om det öppet. Hon skickade även hem mig.
   Så jag gjorde det, jag gick hem och på vägen kollade jag efter mina nycklar som jag inte hittade någonstans. Kom hem och kollade igenom min väska en gång till och där låg nycklarna.
   Skitdag helt enkelt!

Fast ikväll är det SCC och det brukar alltid vara roligt men det stod "orienteringsskor rekomenderas" och då sjönk det lite. Men vi får se. Först nu centrum, sen göra klart engelskan, dona lite i rummet och sist SCC.

Gaaaah!!

Nu hade jag verkligen velat säga att jag att jag var klar med engelskan som ska in imorgon (eller tekniskt sätt idag...) men det är jag inte. Faaaaan, men det gick skitbra att skriva början men sen efter halv mitten tog det vara slut och nu är min hjärna död så nu är det sägen som gäller.

Idag efter träningen badade vi, det var kallt. Men ändå förbannat skönt efter jobbig träning i kvavvärme.

GODNATT!

@ skolan

Redovisningen idag gick faktisk väldigt bra! och det känns skönt.
Men hela grejen kändes så jävla pinsamt då några av mina lärare hade klädd upp sig och helt seriöst spelade regering, shit det kändes ju verkligen bara så dumt!
Men det gick rätt bra så jag är nöjd.

Och tydligen DN till vår skola imorgon och våra lärare vill att jag och Therese ska vara med i den för att visa att elprogrammet har tjejer eller något. Haha!

Nu skall jag snart ha elektronik. Kuuuuuuul.


17 maj

= vårt kära gannland Norges nationaldag. Men framför att, min kära lillesysters fördelsedag!
Gabbe blir hela elva år idag, tänk elva hela år! Jösses, grattis till henne.

Idag var det soool och jättevarmt och skönt, så jag hade kjol på mig. Dock med mina tjocka vinter-strumpbyxor så det var varmt. 
   Hade mitt svenska tal idag och det gick helt galet bra tyckte jag! Trots att nästan ingen lyssnade. Men jag är jättenöjd!
   Det var även brandalarmsövning idag.

Imorgon:
- akademi @ jordbro.
- redovisning av miniprojektet. Vi är LÅNGT ifrån klara!
- traditionella "mitten-på-maj-doppet-med-kläderna-på-efter-träningen". SOM vi har längat!

Onsdag:
- Stockholm City Cup etapp 1 @ Ålsten

Fredag:
- halv "idrottsdag"
- sitta i publikentill inspelningen av Bubblan
- grill/spel-kväll @ Annelie

16 maj

Imorgon fyller Gabbe år och därför är farmor här nu.
= Gabbe får massa presenter och jag massa bullar. Fast det fick ju alla andra också så det räknas inte helt.

Nu sitter jag och hetsar klart mitt tal jag skall hålla imorgon
och till den skall jag ta hjälp av;



Och den är artikeln;



Mihihih, Kadens<3 min bibel!

Och nu till dagens hemskaste! Eftersom farmor är här kanske jag inte kan kolla på Girot<3 då vi endast har eurosport på tv:n i vardagsrummet.


blääääääää


ungefär såhär ser man ut efter att man hetsätit två päron.

Oh no, min pappa hotar med att ta datorn om jag inte ser till att börja packa på riktigt nu!!!!!!!
Men solen har skinit hela dagen och det var varit det jättevarmt = UNDERBART
   Satt ute på altan och läste i några timmar sen girot<3 och DET var helt galet! Mer landsvägstävlingar med leriga grusvägar! Hahahah

Nej du nu måste se till att packa lite.

<3 bubbelplast

Jag gillar att jag verkligen inte har något liv och inte kan skriva något intressant och roligt.

Men idag var Girot<3 mycket underhållande.
Gabbe fick VÄRLDENS FINASTE KLÄNNING av min jättekristna moster i födelsedagspresent. *jätteavundsjuk*
   Och HAHAHAHA på tal om min jättekristna moster, hon brukar aldrig skicka min födelsedagspresent och julklappar i tid men nu har hon slagit rekord! Det är nu snart mitten på maj och hon har inte skickat dem än.
   Den senaste förklaringen är att hon hade bekanta över som hjälpte henne att städa inför hennes 60årsfest hon hade för ett tag sen. Ja vad sak man säga..? 
   Sen blev jag och pappa stoppade av polisen idag när vi åkte hem från att ha lämnat lite grejer i huset.

Just nu sportnytt och efter det ABC sedan sängen!

JAG VILL OCKSÅ VARA ARTON, GÅ PÅ SKIVOR OCH HA KUL!!

Nu sitter jag i sängen och äter chips, men jag vill ha glass.
Idag har jag försökt packat men det har inte gått så bra.
Men Girot<3 var rolit iallafall!

GODNATT!


IDAG FYLLER JESSICA 18ÅR!!!

GRATTIS!


bjuder på den fulaste bilden jag hittade på oss två tillsammans, puss på dig! HAHA


sju nyanser av grönt

Inatt vaknade jag 04.52 och blev glad över att det var över en helt timme kvar tills klockan ringde. Jag vaknade till senare och tänkte "fan vad länge den där timmen varade", kollade på klockan som då visade 07.10. Lättnaden som rusade genom min kropp över att den inte var 08.10 går inte att beskriva! 
   Hetsåt frukost, sprang till bussen och försökte mentalt förbereda mig för NP matte A. Som jag förövrigt tyckte gick ganska bra. Så nu är det bara den jobbiga väntat på resultatet.
  
Hade bara provet och sen engelska. Fast det var bara jag där för alla andra drog tydligen hem och jobbade, ehm.. Ja. Haha! Men iallafall, jag satt där själv på engelskalektionen och läste den där förbannande boken vi skall använda till en uppsats om destructive behavior. Och samtidigt i samma rum satt min lärare och vår lärarkandidat och snackade om betygen på treornas nationella uppsats i engelska B. Hahaha, mycket underhållande må jag säga. De Tyckte verkligen HELT olika i de flesta fall.

Slutade jättetidigt då både matten och akademin var inställd.
Kom hem, hittade ett brev från kommunen = sommarjobb! Lovely!
Socialade sedan med mina föräldrar och redan nu började göra upp planer om julafton.
Sen var det Girot<3 som gällde.

Eftersom Gabbe fyller år på måndag fick hon idag sin födelsedagspresent av mamma och pappa. = en ny mobil.
NEJ JAG ÄR INTE ALLS AVUNDSJUK!


"Alla tjejer i min klass är retards."

Idag var det sol.
Inställd akademin = sovmorgon, men blev väckt så det var oskönt.
Satt sedan tillsammans med Therese och klippte ihop våran film från KTH besöket förra veckan.
Hade en liten pratstund men skolsyster och efter det på elektroniken brast det, lite jobbigt ja.
Politik @ samhällskunskapen = mycket okul!

Hets ner till klubbstugan för att hänga ut kontroller och ta in. Det var lite kul och mycket flum.

Imorgon:
- NP matteA
- Inställd matte - akademi = slutar elva


Denna dag stryks från almanackan!

Började dagen med att bryta en nagel. Och redan där förstod man ju att denna dag skulle bli en "vill-gömma-mig-under-täcket-äta-godis"-dag.
Men jag släpade mig själv till skolan där helvetet fortsatte.
- Världens värsta bad hair day.
- min ljumske bestämde sig för att plåga mig med brutalt våldsamma smärtor
- Jättehungrig = ogod mat = JÄTTEHUNGRIG!
- kom hem till räddning Girot<3 MEN ICKE, jävla äckel tennisen tog upp alltid och så släpte min mor bomben ochsa att det inte skulle bli något Giro D'Italia<3 idag för att det var något fel på sändningen. Då var det typ självmord. Men som tur sände det iallafall. Så vi slapp självmord. Men efter sändningen blev jag depp ändå för att hatobjektet nr. 1 har nu tagit över ledningen. USCH!

Okej visst det kanske inte låter så illa trots allt men för mig var det som världens undergång.
Och helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen med en godispåse och bara vara. Men icke.
   Imorgon har jag tydligen ingen akademi vilket betyder att jag har sovmorgon till halv elva = skööönt. Och efter skolan är det helst ner till klubbstugan för att hänga ut kontroller till u-serien.
   Känns bra att vi skall vara nere i klubbstugan 16.45, jag slutar fem och skall däremellan hinna äta middag också. Stabilt.


ett tu tre

trallaalaa

Idag har jag sovit länge, kollat på Girot<3 börjar packat = hittat massa roliga saker jag totalt glömt bort, haha!
Nu sitter jag och hetsar samhällstentan och imorgon är det skola.

trallaaalllaaaa

qecjgvmeqpvamvmvdfg

Klockan är halv åtta men det känns som att den är hur mycket som helst. Det är det här förbannade äckelvädrets fel, usch man blir ju hur deppig som helst av det!

Hur som helst startade Giro d'italia idaaag. Det blev en halvlycklig stund för mig.
Suger bara att äcklet Vinokourov är i så pass bra form. Jag tror fan inte att han är ren. Han kommer aldrig få tillbaka mitt förtroende. Usch, usch usch!

Jagharintevaritpåhumörallsidagharmestvelatlegaisängenochbaravaraidagmenicke.

Blir en tjockiskväll med både godis och äppelpaj.

OIFBOIBEihpobhPo>hbpohbdPOåPOQUJE+9320TH23OINACLMZ.XPLK3W209THB4OWJFPJFÅPQOIH3RT02I3HWBTR98BFLKN .A, öms,934U50923H52QNJFKSMFOWSÖKELGMNpnsgnsngpwoeo930OömxlKNxKNDPb q
Jag ogillar dig.
 --> aa men jag gör nog det.

Idag... Jag har verklligen ingenting att skriva egentligen.

MEN IMORGON!
Imorgon och tre veckor framåt kommer mitt liv bestå av cykel, närmare bestämt Giro d'Italia = HEAVEN!

Och i helgen MÅSTE jag också ta tag i mitt skolarbete:
- svenska artikeln
- svenska vänskapsuppsatsen
- samhällshemtentan
- massa specialidrott

och säkert massa annat också. Tråk!


BILDBEVIS!



Ursäkta skärpan med det var svinkallt!
Hahaha, lagom oförberedd man var att mötas av denna syn. Någon som gör det än mer roligt är att jag och Tessan gick på exakt samma ställe utan att lägga märke till dem bara några timmar innan.


studiedag

= sova länge, läxor och städningen.

Sova länge, o-check!
Ogilla skarpt när det är sol när man har sovmorgon för i mitt rum blir det alltid så förbannat ljust! Fastän jag har både skumma "trä persienner", mörka gardiner OCH rullgardin. Jävla oblygt av solen som lyser upp mitt rum ändå!

Läxor, aa fast nää..

Städningen, jobbar på't.

Senare ikväll är det träning som gäller. Gårdagens sprint-DM banor. Skall bli kul.
Måste ju även se om de små aliens ligger kvar eller om de kanske har förflyttat sig!



Jag vill ha sommar, glass och Stockholm Marathon!

Alla som såg mig flasha mina boobs på simningen idag, upp med en hand!

Ja som rubriken lyder.. Jag flashade på simningen/livräddningen idag. Fråga är nu bara hur många som såg. HAHA roligt värre! Pinsamt..
Förutom den lilla incidenten gick väl det hela okej. Bara att jag hatar det. Stackras jävel som håller på att drunkna i min närhet.
   Sen hade jag "håltimme" eller egen lektion utan lärare så jag drog hem och åt lunch med mor. Åter till skolan för matte och sedan var den skoldagen slut.

Kvällen spenderades i Handen. Närmare bestämt skogen mellan Vallavägen och KHT:s lokaler som kontrollvakt på sprint-DM. Fanns tillfällen under kvällen som var trevliga, och mindre trevliga. Som till exempel när det blev svinkallt och vi hade inget att sysselsätta oss med eller som när vi tog in kontrollerna och möttes av två jävla små alian. HAHAHA jag hör hur det låter men det är sant! Bildbevis kommer då vi fotade med Tessans kamera. MEN DET KOMMER JAG LOVAR!

Imorgon:
- studiedag

NU: sängen!

Fjärde maj

Idag;
- Nationella engA lyssna + läsa
   -> tror det gick ganska bra faktiskt!

Idag var jag och Therese på KTH och intervjuade en kvinna om fusion. Låter tråk men det var tro det eller ej det var intressant. Och så fick vi se deras mini/test-reaktor och då blev jag så uppspelt att jag visst knappt vart jag skulle ta vägen, haha! Det var jätteballt, fan!

- Träningen = Sara visade sitt onda jag = TORTYR! Riktig mjölksyreträning. Jag ville gråta. Tur att det fanns en bår i omklädningsrummet då...

Fjärde maj betyder att mamma fyller år. Detta firade vi med kladdkaka, bullar, sockerkaka och havreflan. Allt hembakat. Utom kladdkakan. Sjöng gjorde jag även för henne i morse, nyvaken och allt. Måste ha låtit vacker.

Imorgon:
- Livräddningen @ idrotten
- kontrollvakt @ sprint-DM

Torsdag:
- Studiedag


ÄNTLIGEN MÖRKHÅRIG IGEN!


JAG BLIR VACKER PÅ BILD!


Naaaananananaaa

Jag kände att mitt förra inlägg angående 10mila kändes en aning negativt!
Så är det inte, 10mila är bland det mest underbara någonsin. 
Trevliga människor, härlig stämning och massa annat mys!

Idag fick jag tillbaka "provet" som jag gjorde i fredags. HAHA sämsta någonsin, 5/14 och godkänt var 8. Men, men.. Man kan inte alltid vara på topp.
Imorgon är det först nationellt prov @ engA sen bär det av till KTH för en intervju men en kvinna som forskar om fusion. Skall bli mycket intressant.
Fick VG på talet jag höll i engelskan för några veckor sen, det känns bra.


Nästa; Sängen!

jag är tröööööött!

10mila var.. okej.
Lag insatsen var sådär, men men man kan inte alltid gå bra.

- Natten var kall
- MK var en stor besvikelsen
- Pannkakstårta med hallon/blåbär och grädde
- läskigt osugen på godis

gud jag kommer inte ihåg något mer.
Nu sängen.

RSS 2.0