Här sitter jag och...

... Kollar på Efter Tio, har precis druckit upp min kopp med God Morgonvälling och funderar på om jag skall gå eller ta cykeln till coopet när jag skall handla. Idag är det öppet hus i skolan så jag börjar inte förrän 14.00 och slutar 19.00. Imorgon är det SACO-mässan som gäller, sen dansa med Lorena. Efter det drar jag, Robin och några till Värtahamnen för Sabatonkryssning. Igår köpte jag årets första julklapp, den till Robin. Nu är det bara Gabbes två julklappar kvar. Sen Tessans present, ojojoj, där blev det svårare! Men jag skall nog fixa ihop något bra! Och jag tar nog cykeln till coopet!

Arg man blir när man skriver ett helt blogginglägg och det enda som syns är rubriken!

Det hände mig igår kväll. Skrev ett halvlångt fint inlägg men när jag publicerades bara rubriken och inget annat, gaah!!

Hur som, helgen var fin.
I fredags secondhandfyndade jag massor dör jättebillig peng! Ett par byxor, två tröjor, två ljusstakar, en kombinerad salt/peppar/tandpetar-hållare samt ett örngott för endast 128kr, nästan skamligt bra!
Lördagen ägnades till projektarbetet och igår gjorde jag äntligen klart det praktiska i projektarbetet! Kändes som att en stor börda lättade från mina axlar. Nu återstår bara att färdigställa rapporten. Middagslunch åts hos Robins mot där vi även firade Musse som fyller år på onsdag, grillade heta räkor bjöds det på. Tårtan missade jag då jag åkte och dansadansadansa.
På kvällen drack jag och Robin glögg och sen tog jag sista bussen hem till ådran.


It's yoga

Har precis varit på riktig yoga, första gången någonsin. Var på studion It's yoga och hade min danslärare Vinni som instruktör. Det var jätteskönt och mysigt! Yoga framför tv:n, släng dig i väggen!
Det var extra roligt att det nästan bara var killar där! Av 11 personer totalt var sju killar, det tyckte kg var skoj i alla fall.
Nu känner jag mig mycket avslappnad och bara läääängtar men till sängen, så godnatt alla glada.


DH

Är precis hemkommen från en trevlig middag hos Robins farmor. Hela släkten var där då det idag är två år sedan Robins farfar dog.
Nu är det DH utan poppisar då jag fortfarande är mätt efter den goda maten!


Solsken<3

Igår provade vi studentmössor!
899kr kommer min gå på, jävla rånet ju! Men då ingår ju i och för sig värstingmössan i ekologisk bomull med en insydd kontokortsficka, en lyxig påse för mössan, champangeglas, penna och ett certifikat med 50års garanti mm... Ehm ja..
På kvällen kom Frida hem till oss. Vi bjöd på middag, hon gav massage.
När hon åkt hem somnade jag på soffan, hehe..


2011-11-13

Idag har jag haft min fjärde danslektion och det blir bara roligare och roligare för varje gång! Sen var jag och Robin på sushidejt på Sushikungen i Kungens Kurva, mysigt och GOTT! Nu lyssnar vi på Miss Li<3 men innan lyssnade vi på Nathalie Imbruglia och jag ville lägga upp en låt av henne, Smoke, mycket mycket bra! Men det gick icke för bloggen är dum mot mig. Ni få helt enkelt vänta tills bloggen börjar samarbeta med mig igen.

När även min far börjar klaga på att jag bloggar för sällan är det fan illa!

Hehe, nu är praktiken i Etuna slut och jag och Robin får eget internet mest troligt denna vecka så jag skall nu försöka blogga igen, på riktigt alltså!


RSS 2.0