Valborgspubrundan 2012


Mösspåtagning och sushi i solen


Nu taggar vi NP svB!!


2 veckor kvar till London!

Veckan började fint med frukost på sängen, några solhälsningar och jag tvålade in mig med bright energy i duschen.
Lekte modell hemma hos Lorena (efter skolan såklart) och drog direkt till Eskilstuna efter det.

Denna vecka kommer bli hets då jag både har praktik och nationellt prov i svenska B, skall flyttstäda hos syrran, mösspåtagning på fredag, Valborgspubrunda på lördag och Veras 3-års kalas + dans på söndag.
Kommer vara helt slutkörd nästa vecka!

Godnattkramar alla fina.


Krigets konst jag behärskar. Låt mitt namn sprida skräck.

Ligger nu i sängen efter en toppen mysig eftermiddag/kväll.
Började med poledance med finfina personer.
Fortsatte med hemmagjorda hamburgare hos Robins far.
Avslutades med 90 min ansiktsbehandling + fotmassage.

Godnatt alla fina själar!


"det är tid för avgång. Se upp för dörrarna. Dörrarna stängs."

Sitter på tåget påväg till jobbet, allt blev kaos i morse när jag var säker på att tåget gick 07.02 från Huddinge. Kollade en snabbis när klockan ringde och möttes av att tåget gick 06.32 och tåget från Älvsjö gick 07.13. Fick panik och stackars Robin fick ställa upp på att skjutsa idag igen. Gick och la oss en stund till då jag skulle få skjuts till Älvsjö. Tiden gick alldeles för fort och vips så satt vi i bilen dryga halvtimmen senare. Utanför mässan kontrollcheckade jag när tåget gick och inte fan gick tåget när jag trodde set gick utan tåget gick 07.01, då var klockan 06.58... Så jag fil springa som en tok med misstänkta kramanfall i benen för att hinna med tåget precis! Men nu måste jag byta till ersättningbuss i Spånga och hålla på, oglad tjej.

För övrigt var Millas kalas igår mycket mycket skoj! Kul att träffa alla igen, vi ses på tok för sällan tyvärr.


3 veckor till London och och studentmössan har ÄNTLIGEN kommit!


Och by the way, jag har bytt från rött mobilskal till blått.

Lördag;
Gick upp tidigt och gav Robin frukost på sängen, sen hade vi lite "hemmaspa". Fick mina fossingar filade och skrubbade av Babe, vi hade ansiktsmask och hår inpackning körde jag också. Senare åkte vi hem till Robin mor Marie och tjockade i oss smörgåstårta. Marie gör världens godaste smörgåstårta! Den är nästan to die for! Kvällen spenderades på lite olika håll med olika folk. Det var en fin dag. Och bäst av allt var att jag kände mig som en liten söt trasdocka, det var den mycket billig outfit. Dyraste var nog mina Pierre Robert-trosor, haha.

Söndag:
Idag var det min tur att få frukost på sängen och efter det var det iväg till stan för att fika med bästaste Tessan<3 sen dansa dansa dansa med alla snygga människor som sprider lycka och kärlek<3
Efter dansen tog jag en snabbfika med Linn på donken för att sen dra hem och ha söndagsmys med kex med ost, vin, Babe och Tintin.
Det har varit en fin helg och jag önskar alla lycka och välmående!


V.15

Tisdag:
Jobbade och slet som en gris.
Fixade pass. Fick sitta och vänta i två och en halv timme. Har den finaste pojkvännen som fixade sushi åt mig fast jag var som ett monster mot honom, blir tyvärr lätt så när jag är trött och framför allt hungrig. Passkvinnan busade lite med mig och skrämde mig med att man BARA kunde betala kontant om man hade jämna pengar. Tur att hon bara busade!

Onsdag:
Jobbade och slet som en gris även denna dag och på kvällen hade vi över Alexandra på glass och tvspel.

Torsdag:
Jobbade och slet som en gris, och flummade som tokar. Typ, (tänk attack- ooa hela natten) "för jag skall skrubba hela natten, skrubba hela dagen"
Och "det här är jag när jag..."

Fredag:
Jobbade och slet, sen hem till fredagsmys med gossig pojkvän, rödvin, film och onyttigheter.


Ja och här går jag omkring med köttyxor i öronen.


1 månad kvar nu

Tills vi drar vi drar till London!!
Börjar få lite resfeber nu när vi är hemma hos Robins mormor och kollar på kartor över London. Pass är något jag inte heller äger, måste fixa det nu i veckan!
Glad påsk alla fina själar därute!


RSS 2.0