It's yoga

Står på tuben påväg hem från yoga. Det är är så otroligt mysigt att det inte går att beskriva. Kanske för att man har den charmigaste och mest inspirerade instruktör man ha!
Nu blir det hem och sova för imorgon är blir det jobb vilket betyder jättetidig uppgång. Puss och kram alla glada själar!


Romme!

Idag åkte vi till Romme med skolan.
Då jag inte åker utför tänkte jag åka längd så jag lånade skidor av Emelip och taggade rejält.
På bussen upp satt och Andreas under en filt och kollade på Trollkarlen från Oz samt art vi stod still länge pga halka på glasgata.
Kom fram och fick reda på att de inte hade något längdspår utan jag hade vart tvungen att åka till ett annat ställe längre bort för att åka så då sket jag i det. Hängde istället i baren på hotellet med grabbarna och drack bira, cider för min del då men det var fint.
På hemresan pluggade jag lite kraftelektronik men flummade mest, och tjockadr mig med godis. Taskigt att alla skall ha med sig godis på sånna här resor..!
Nu skall jag däcka i min gossiga säng, godnatt världen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/800758/images/2012/pic_190714716.jpg" class="image">


Fredag!

Igår var en mycket bra dag!

Dagen började med att jag fick ett samtal om anställning på till ett extra jobb så nu set jag fram emot att jobba!! Det var skönt, kanske min ekonomi äntligen kan ordna upp dig...
Drog sen till skolan och taggade projektarbetsredovisning. Gjorde en powerpoint och strök under min rosa markeringspenna vad jag skulle ta upp i min redovisning. Redan hemma hade jag förberett mig genom att ta på mig mina bekvämaste byxor, finaste strumpor med cyklar på, det finaste armbandet jag fått av Gabbe, linne (för att jag inte skulle svettas såå mycket när jag stod och redovisade pga nervositet) och en bekväm kofta. Är man inte helt förberedd på självs uppgiften för jag förbereda sig på annat sätt helt enkelt, så jag bestämde att det var en bra dag.

Redovisningen gick helt okej så jag är nöjd. Mest tycker jag att det ät förbannat skönt att hela skiten är slut. Nu väntar vi med spänning på betygen som kommer vecka 10!

Middag åt jag i Ådran där de serverades köttfärslimpa med gräddsås. Himmelskt gott! Åkte senare hem och dansade en stund, slutade att jag bara låg och slappnade av på min yogamatta med tända ljus, musik och bara njöt. Kortfattat, bra dag!


Har precis bytt tråd i dessa fina armband som jag fått av min älskade lillasyster. Nu kan jag äntligen använda dem igen utan att vara livrädd att de skall gå sönder!


Skall vi verkligen fortsätta?

Många många frågor snurrar i huvudet. Mycket dividerande fram och tillbaka. Väger för-och nackdelar.
Det är rätt jobbigt nu.


Den här bilden beskriver vår alla hjärtans dag rätt bra...


Dan före hjärtdagen

Nyss hemkommen från yoga på söder, mycket mycket mys. Idag har jag varit i skolan och inte gjort mycket alls, hade en svenska lektion sen fick vi åka hem, skulle plugga kraftelektronik men Robin insisterade att vi skulle åka skridskor (eller?) så det gjorde vi. Älskar att
åka skridskor!
Sen åkte vi förbi Lorena och plockade upp hennes dansstång som jag skulle få låna hem för att kolla om de blev märken i tak/golv och vart den skulle kunna tänkas stå om man hade en egen. Robin har gipstak. Gipstak mår inte bra av dansstänger. Taket fick en liten spricka. Kajsa kommer aldrig få en dansstång hit. Kajsa fick ont i hela själen.
Nu skall jag sova och imorgon är det tema-dag i skolan om vänskap, kärlek och sex. Börjar åtta så jag och babe skall byta <3-dags presenter och på kvällen skall vi bara mysa. Godnatt!


Solsken<3

Nu står jag i Häggvik i solskenet och väntar på tåget hem från Frida. Spelkvällen igår var mycket trevlig bortsätt att jag förlorade jämt på allt, det sög!
Halvsomnade till I Rymden Finns Inga Känslor men inte gick det att sova det hände konstiga saker borta på andra sidan rummet, inte riktigt okej va!
Men men, nu skall jag till Ådran och tvätta sen skall jag fixa och trixa med lite halvtrasiga armband sen dansa!


Skärholmen

Robin köpte en gossetröja (som han tror att han kommer få ha i fred) och jag köpte ett rött snyggt skal till min svarta bebis<3
Nu skall jag snabba mig att fixa mig innan jag drar hem till Frida för en myskväll.


Got my new baby<3

Har äntligen fått min svarta lilla ögonsten! En iPhone4s, den och jag kommer ha såååå mycket fin tid tillsammans. Jag kommer älska den högt och skall behandla den värdigt. Jag som sa att jag aldrig skulle ha iPhone förrän iPhone7 kom ut, det gick ju verkligen skitbra det... Once you go iPhone you never go back? Attans Robin som lånade mig sin gamla, haha.


Glögg<3

Det lär helt klart vara en av de godaste drycker som existerar! Mums vad jag blir glad av att sitta med min finaste under en filt och dricka denna himmelska dryck. Godnatt!


Första februari

Sitter här i soffan med paddan i knät medan Robin pillar på hans ögonsten bioanläggningen...

Robin var för övrigt jättegullig i morse då jag gick glöggfrukost på sängen. Glögg är bland de bästa dryckerna jag vet så det var härligt att börja denna kalla februarimånad med just glögg och frukost på sängen tackar man aldrig nej till! Och till middag åt jag sushi på sushikungen! Snacka om bra dag så sätt, annars skulle jag dansat med Lorena idag men lille Natal var magsjuk så det bidde inget vilket var tråkigt, men men man vill ju inte riskera att bli magsjuk.
Nu skall jag sova, har två prov imorgon. Religion och idrott. Kul att jag kust bara har dessa två lektioner också.. GODNATT!


RSS 2.0