"återförening"

Idag kom min käraste hem från sin road trip i Europa. Min skörd av denna resa blev • ett stycke yogamatta från Amsterdam. • belgisk choklad. • armband från Venedig. • 1 liter Xanté, 1 liter Likör 43 samt två plattor rekorderlig jordgubb/lime samt mango/hallon Och då jag saknat min käraste massor var det obeskrivligt att få kyssa honom igen! <3


Måste. Hålla. Mig. Vaken. Till. Herrarnas. 100m-final.

Här sitter jag med en ansiktsmask och kollar på os. Efter masken skall jag ge mina fötter lite kärlek. Kan behövas. Annars har jag haft en jättefin helg! Ja om man bortser att han höll på att bli antastad av ett jälva äcklig i lörsdags!!! (det behöver nästa ett eget inlägg så det kommer senare) Besöket av mina fina barndomskamrater Tipi och Nettan i fredags var riktigt roligt! Hade en mysig hemmakväll med massa flum och skratt, trasiga vinglas och massa gott onyttigheter. Och i lördags var jag på kräftskiva i Nykvarn tillsammans med Robins mammas familj. God mat/kräftor/tilltugg, glada människor och fint väder. Alltså riktigt mysigt! Idag kunde jag självklart inte låta bli att träna efter två dagars uppehåll så när jag kom hem från Nykvarn och lagat mat drog jag ut och rörde på mig. Sen körde jag styrka när jag kom hem efter det. Nu stundar en fullspäckad vecka som ser ut att bli väldig fin.


2aug = Karin, Kajsa. Så grattis till mig själv, Tessan, Christina och alla andra Karin och Kajsor!

Idag fick jag höra en väldigt tråkigt sak. Den gjorde mig mycket ledsen. Men naturen har sin egen gång och allt är helt enkelt inte menat att bli till. För övrigt köttade jag bort lite överskottsenergi på crosstrainern idag igen. Sen cyklade jag hem och var galet taggad på att städa och framför allt dammsuga min lägenhet! Så jag trodde jag hade fått hem mina påsar från dammsugarpasar.nu men icke! Hoppas de kommer imorgon så jag hinner städa innan Tipi och Nettan kommer!! Så istället för att städa har jag haft tre olika telefondejter men fina personer som gör mig lycklig i själen. Godnatt världen. Sov gott och möt morgondagen med ett leende!


Nej nu får det vara nog!


Kom ihåg att hämta tvätten i torkskåpet imorgon!

Igåååår, var jag på ungdomsmottagningen för en gyn-undersökning. USCH! Det är bland mitt värst. Tycker det är så himla jobbigt men det är nyttigt. Fick svar på en del frågor och problem jag haft. Så det känns bra. Igår blev det även bestämt att jag får finbesök på fredag iform av mina fina barndomskamrater Tipi och Nettan! För övrigt har jag svetsat fiberpaneler på jobbet, kört lite elmoppe och sånt där annat smått och gott. Ikväll har jag haft tvättid. Riktigt okul. Torktumlaren är dålig så nu måste jag hänga halva min tvätt ändå. Dumt!


RSS 2.0