Smskonversation mellan storasyster och lillasyster 21:29-21:39

Lillasyster; "Heej kan jag låna en kofta av dig, den dr gröna med vita prickar på snälla snälla snälla"

Lillasyster; "Alltså imorgon ok"

Storasyster; "Kostnadsfråga"

Lillasyster; "Vad vill du ha?"

Storasyster; "Det skall jag ta och fundera på du... Nej men visst. Ta inte sönder den bara.. Och förresten, hur visste du att den var hemma i Ådran, har du rotat i mina lådor?!"

Lillasyster; "Kanske men det var bara idag och jag kommer aldrig göra det igen ok"

Storasyster; "Det här skall vi allt ta och snacka om du och jag din lilla skurk! Och småskurkar som du skall sova den här tiden! Pussgodnatt"

Lillasyster; "Hihi godnatt puss"


Cepeipad!

Sitter hemma och äter frukost så helt plötsligt låter ipaden som Robin fick av sin far igår, det lät som ett sms och visst var det det! Robins mobil är på något vis conectad med ipaden så jag har nu suttit och smsat med Robins vän genom Robins mobil, mohaha roligt!

För övrigt fick jag lite körkortsteori material av Robin igår, det gjorde mig glad! Men nu skall jag till skolan för kraftelektronik i cirkus fyra timmar, wohoooo!! Ikväll skall vi simma, jag och Robin. Är inte så värst sugen på att springa nu när det är snö, usch.


20120118

En kort resumé om vad som hänt sen sist;
Kvällen innan nyårsafton gick vi ut på krogen. Den kvällen slutade bra.
Nyår "firades" hos Robins pappa. Trevlig middag, halvsov i soffan mest hela kvällen, skålade med alkoholfritt och släckte lampan runt ett.
Amanda kom på besök!
Skulle ut på skogsäventyr med Tessan för att grilla korv i skogen men det snöade så vi bangade. Gick en promenad och åt gulashsoppa här hemma istället.
Skolan började och samma dag träffades Bumbimaffian på första gången på väääääärligt länge! Tapas @ Frida vart det.
Tess blev färdigutbildad sjuksyrra så vi var på en snabbvisit i finaste Eskilstuna och grattade henne på hennes examensmottagning. Lekte massor med min favoritunge Vera!
Jag och Robin hade ettårsdag den 16e vilket firades med restaurangbesök, chokladfondu och skålade i alkoholfritt mosserat vin.
Robin och fyllde år (igår) och det friades med ett biobesök Hamilton - I nationens intresse. Helt ovärda biopengar. Tyckte inte alls om filmen, verkligen inte!
Idag har jag prov i kraftelektonik så nu skall jag åka till biblioteket i Handen och plugga. För det gjorde jag igår och det var ju kickass!


RSS 2.0