HAHAHA, Tessan är bästaste i väslden.! <3

Min käre vän Tessan fick en skoluppgift där hon skulle skriva en saga som utspelade sig på ett hotellrum..
Hon hade lite brist på inspiration och jag sa att hon skulle tänka på mig. Det gjorde hon och sagen består av endast internskämt och den är bara SÅ JÄVLA RÄTT!

Berättelsen om Kajsa

Therese TE07a

"Det var en gång ett gammalt litet hotell i en håla någonstans i Skåne. Hotellet hade nästan aldrig några gäster, men en helg i april var det ett gäng stockholmare där för att utnyttja de skånska skogarna och plocka kottar. På våning tre, i rummet absolut längst bort, bodde en söt flicka som hette Kajsa och hon var inte riktigt som andra barn, hon hade alltid olika färg på sina strumpor.

Mitt på dagen började Kajsa att hoppa i sängen och lyssna på hög musik i sin mobiltelefon, till vilken hon sjöng med högt och falskt. I och med den höga volymen hörde hon inte hur fjädrarna i den gamla sängen började knaka oroväckande, och rätt som det var låg Kajsa på golvet med kuddar, täcken, brädor och madrasstoppning utspridda överallt. Nu råkade det vara så att Kajsa var en mycket olycksdrabbad människa och därför ledde vibrationerna i golvet till att den något instabila vägghyllan ramlade ner, och krossade hennes fot. Kajsa låg där mitt i röran av flygande fjädrar, helt oförmögen att röra sig, och visste inte vad hon skulle ta sig till. Då, i tystnaden mellan två låtar, hörde hon steg utanför dörren och började förtvivlat ropa på hjälp. När telefonen återigen började spela musik, försvann alla omgivande ljud och Kajsa kände sig väldigt ensam och ledsen, helt lämnad åt sitt öde. Då öppnades dörren och in stormade en sanslöst snygg, vältränad kille i tjugotvåårsåldern, och det syntes på lång väg att han var bäst på sin sport (vilken det nu var..). Killen sprang fram till Kajsa där hon låg helt hjälplös på golvet och lyfte bort hyllan med sina (kanske lite för) starka armar, och kastade iväg den i en vid båge över golvet. Tyvärr stannade den inte utan fortsatte ut genom fönstret, som krossades och glassplitter regnade ner över gårdsplanen utanför. Vid det laget hade Kajsa lyckats stänga av musiken och det enda som hördes i tystnaden var ett avlägset råmande av kossor genom det nu öppna fönstret. Kajsa såg på killen och föll pladask. (Ja fast inte bokstavligt såklart..) Killen lyfte upp Kajsa och sprang med henne i famnen genom korridorer, trappor och dörrar för att sedan lägga henne i skopan på en fin, grön traktor som fick transportera henne till närmsta sjukhus.

Vid gryningen nästa morgon var Kajsa tillbaka på hotellet med gipsad fot och en stor godispåse som tröst. Hon hade fått en ny säng och fönsterrutan var provisoriskt lagad med silvertejp, men Kajsa kunde inte sova. Hon ville så hemskt gärna veta vem hennes räddare var, och gärna ha hans telefonnummer och eventuellt Facebook. Kajsa fick då en såkallad snilleblixt och det som slog henne var att Eniro 118118 har en tjänst där det enligt reklamen går att få svar på vilken fråga som helst, så hon beslutade sig för att ge det ett försök och skickade iväg ett sms med spänd förväntan. Självklart fungerade det och Kajsa fick ett namn och telefonnummer, men vad hon inte visste var att just den dagen var det fel på nätet så när Kajsa ringde numret svarade en trettiofemårig norrman, vilket hon snabbt insåg var fel person. Kajsa blev väldigt ledsen och satte sig i fönstret och tröståt ur sin konstant minskande godispåse. Rätt som det var uppmärksammade Kajsa hur två händer greppade om balkongräcket, och sedan såg hon till sin lycka hur den sanslöst snygga tjugotvååringen hoppade över kanten och landade smidigt på den vänstra foten. Kajsa blev alldeles till sig och hon lät inte sin gipsade fot hindra henne, utan hon tog ett stadigt grepp om gardinen och använde den som lian för att svinga sig ut genom balkongdörren. Kajsa reflekterade över och undrade varför han kom genom balkongen, och inte via dörren som vanligt folk, men tydligen gjorde man ofta så i hans hemtrakter i mellersta dalarna, och Kajsa var inte typen som hängde upp sig på småsaker så hon bjöd genast in honom i rummet och hoppades att han skulle stanna länge, länge."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, den är så bästa.! Och det som gör den ÄNNU roligare är att hon seriöst lämnade in den till sin lärare.! Jävla cepe<3


BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG NÄR JAG SPRINGER;


Wiiiiiiiie

HEJ JAG HETER KAJSA OCH JAG HAR BLIVIT MOSTER!!


finspång nästa.!

Trallalaa, ikväll åker jag på tävlingsresa till Finspång.!
Och bäst av allt elitserien går också där så det kommer bli mucho dreggel@mk.! förhoppningsvis iallafall, synd bara att inte Tessan ska med, det hade varit gaalet mycket roligare då.!

Jag ska iallafall ta tåget som går 17.31 och har jag packat.? Neeeeej.! Klart jag inte har.!
Så det ska jag göra nu. Först ska jag handla mat..

Bara sådär ganska hårt spelad just nu;


HEMMA

Okej, nu är jag äntligen hemma från 10mila@skåne.

Jag är:
- stört galet trött.
- otroligt snyggt solbränd i ansiktet.
- en aning kär i Kristensson.
- både ledsen, glad och besviken över hur själva tävlingarna gick.

- mycket glad över att min första lektion imorgon är inställd så att jag har sovmorgon till 11.20

Jag har:
- sovit på tok för lite!
- gått en fredagspromenad@Perstorp.
- "trashat" påskträdet@Perstorps torg
- spendera en natt@tc i solstolar och sovsäckar.
- halvt varit stammisar@leksands ok
- åkt bil med en lite småkul skånsk gubbe

.... Och MYCKET MER där till. Ett bättre och "djupare" inlägg med bilder och sånt kommer.

"En orientering om orientering"

"Historik: Orientering är en mycket gammal idrott. Redan i Bibeln kan man läsa om de tre vilse männen. På den tiden fanns inga kompasser, så man fick se i stjärnorna efter dem.
Utrustning: Orienteraren behöver heltäckande klädsel, så kallad täckmantel, skor, skärmmössa, navigationsutrustning samt terräng. I navigationsutrustningen ingår kompass och karta. Vana orienterare föredrar en karta över orienteringsterrängen. För nybörjaren spelar detta mindre roll. På kartan finns många märkliga tecken. De man behöver kunna är kärr, oframkomlig terräng, gräns för kartområde samt sjukhus.
Dagorientering: Går ut på att en dag hitta alla kontroller. För nybörjare rekomenderas 5-dagars. Ofta övergår dagorientering i nattorientering. Detta sker vanligen på kvällen. Nattorientering: Ett mörkt kapitel där endast kontrollerna utgör ljuspunkter.
Konsten att finna norr: Om man har kompass med sig, går man efter den, om man inte har kompass med sig går man efter den. Man vrider kompassen tills sidorna blir parallella och avläser gradtalen. 37 grader kan anses normalt. Har man en kraftledningen till hands, använder man tumregeln. Man håller handens insida i strömmens riktning, så pekar tummen åt helvete.
Själva löpningen: Kompassen drar sig till järngruvor. Håll därför för kompassen när nu passerar dylika, annars kan ni lätt få er en fyndigthet på halsen. Skilj mellan geografiska och magnetiska nordpolen. Den senare drar till sig järnfilspån. Är ni osäkra bör ni slå ihop er. Ni bör dock inte följa efter låghalta. De springer gärna i spiral. Väl inne bland träden kan ni alltid följa stammbanan eller se åt vilket håll träden barkar.
Glöm inte: Alla järnvägar leder ej mot norr. Passera telegrafledningar på undersidan. Beträd ej slagfärdiga sädesfält. En bana är alltid bra om den är utmärkt."

TjockisKajsa goes ElitKajsa?

Vad är det som händer?

I onsdags var jag på en träning med ELITEN!!
Men jag visste inte innan att det var en elit-träning.
Janne frågade (läs sa till) mig i söndags när vi var påväg hem från Rånässtafetten att det var brunbildesträning på onsdagen efter. Och eftersom det Eskilsson säger är lag var gick det inte att säga något annat än att jag skulle komma. Så sagt som gjort åkte jag ner till klubbstugan där vi skulle samlas, där såg jag två bilar. I den ena satt Toffe och Sara, i den andra Kent. När Janne fick syn på mig sa han, "nu kommer det inga mer" och så gick han och så även jag och satte mig i bilen. Först då märkte jag att det BARA var Kent i den andra bilden och när vi började åka såg jag Malins bil och hon hade med sig Erik.

Väl framme i Högsta där vi skulle träna fick jag panik. Endast jag och eliten! Fatta att jag inte kände att jag inte passade in, haha.
Självklart fick jag starta först på den fyra kilometer långa brunbildsbanan, där verkligen ALLT utom höjdkurvorna var borta. Påväg till ettan kom Erik ikapp mig. Sen kom Malin och vid tvåan spang även Kent, Sara och Toffe om mig. "Jaha" tänkte jag, "trevligt.."
Jag gick fan asbra till alla kontroller utom till sexan, den gick inte så jättebra kanske och tian sket jag i för jag såg hur de andra stod och väntade på mig. Men jag är nöjd ändå!  

Och jag fick låna en överspejsad klocka med gps så jag fick bilden hur jag sprungt:


Okej man kanske inte ser jättebra men den funkar..

På kvällen sen när jag var hemma hos Tessan och var tjock (åt paj) fick jag ett sms av Toffe som sa att bilden nu var skickad till mig och sen fick jag ett till:
"Häng med på våra teknikträningar nu i fortsättningen så kommer du gå framåt mycket. Alla tycker det är roligt att ha dig"
Ha dig.. med? Äh skitsamma. Men det var iallafall en inbjudan till att träna teknik med eliten?! Hjälp.

Variation, vad är det?

Middag i..

Måndags: Kinagryta (hehe, missade riset..)
Tisdags: Kinagryta med ris
Igår: Kinagryta med ris
Idag: Kinagryta med ris

What would Bob do?

Känner att jag bäst på att uppdatera.

Tisdag:
  Först massa, massa tvätt.
  Sen 10mila träning. Startade först och blev lite halv mobbad för att jag inte visst vart jag skulle. Så först kontrollen gick mindre bra men resten gick helt okej. Kanske inte men jag såg iallafall massa exotiska djur, trevligt. 
  Och NICKLAS 35 var på våran träning för Haninge och Söders Sol körde tillsammans.
  Efter träningen var det stress, stress, stress hem till Pernie. Först var vi på donken och där var det någon jävla dampkärring som sa att vi var horor och fittor och typ halvt hotade att döda oss om vi inte var tysta. Mycket trevligt och normalt. Sen sova vi fyra stycken i en dubbelsäng. Bara lite trångt.

Onsdag: 
  Upp tidigt för att dra hem och fräscha till mig lite för att sen dra inte till stan och träffa fetaste Johanna och Frida. Och här kommer en sammanfattning som jag snott av Johanna (för jag är för tjock och lat för att skriva själv):
 
"Det första som händer är att jag får för mig att jag vill hoppa på första bästa buss vid Norrmalmstorg och åka till någon random station. Vi bestämde då att vi skulle hoppa av vid station nummer 7 som var något torg nånstans. Men vi kände oss lite vilsna och det fanns inget McDonald's, så vi letade upp en t-bana och åkte till Skanstull där vi tjockade Big Mac på min favoritrestaurang
Jag och Kajsa blev 5 år igen och tog fina ballonger med oss som vi krigade lite med på tunnelbanan när vi skulle hem till Frida. Det slutade med att Kajsas ballong smällde inne i tunnelbanan och alla människor skrek eftersom det lät som ett pistolsskott och folk trodde att det typ var ett bombattentat eller något. Det roliga är att det satt en hel fritidsklass i samma vagn och lärarn börjar skrika upp med händerna till barnen när hon fattade att det bara var en ballong som smällde och inget annat. Några alkisar som satt brevid gick fram till min ballong och gjorde pistoltecken med fingrarna och skrek BANG BANG innan de klev av... Lite udda.
De där fritidsungarna började prata med oss och jag var snäll och gav min ballong till de, då blev de superglada och frågade om de kunde få min autograf.. Det fick de, och när jag ändå höll på att ge autograf till ungarna ville de att jag skulle passa på att rita en bild av deras nya fritidsklass-ballong.
Jaa, så populär har jag nog aldrig vart i hela mitt liv, kändes härligt! ska kanske satsa på att bli kändis?

Hemma hos Frida målade vi påskägg och åt marabou mjölkchoklad med nutella, kolasås och chokladsås på, haha, vadå överdriva??"

Ja, det var mycket bra sammanfattat av vad vi gjorde i stan igår.
  Jag drog hem från Frida ganska snart efter vi kommit dit för jag skulle på kurv/burn-bildsträning. Men det ska får ett helt eget inlägg, för det behövs! Haha.

När jag sen satt och käkade mat efter träningen fick jag ett sms av Tessan där ett stod att hon gjorde paj, blåbär och hallon. Så jag halvt bjöd in mig själv och drog en stund senare till henne och åt paj. Vårt andra pajkalas denna vecka. I måndags var vi hos mig och åt äppelpaj som jag gjort. Och på fredad ska vi göra en paj tillsammans. Kokospaj. Hahah, för i våra pajer vi gjorde själva har vi båda två haft en touch av kokos i men med har inte smakat något så vi ska nu köra på ENDAST kokos. Det ska bli spännande och intressant hur det blir och smakar...

Tessan:  - Det är solrosfrön i också..
Jag: - Jag ser det, varför?
Tessan: - För man skulle ha mandel men vi hade ingen...
HAHAHAHA


RSS 2.0