FÖRFEST @ Teoo

Finns det läsk! Mange bjuder!
Köpa häst? Mange bjuder!
Tomtebloss? Mange bjuder!
Jag kan inte sjunga, jag kan gunga!


Julhelgen 2011 i korthet

Julafton;
Började med morgonpaket i sängen, vidare med grötfrukost hos Robins pappa. Därefter åkte vi hem till mig i Ådran för en skinkmacka och paketöppning. Åkte från Ådran till Nykvarn och chillade där resten av julaftonen med mat, massa godis, Karl-Bertil Jonsson samt ännu mera godis.

Juldagen;
Då vi spenderade natten i Nykvarn åt vi frukost där, fortsatte sedan med nötter och godis. Musse kom och vi åt lunch, sen mer godis. Tackade senare för mat, godis, fina paket och en mysig jul och åkte hem.

Annandag jul;
Sov kasst pga av stormen Dagmar vilket resulterade i en mycket trött deppdag. Det mest spännande vi gjorde var att åka och checka mellandagsrean i Kungens Kurva, kom bara hem med schampo, tvål och liknande från ÖB. Jag och Robin kollade på Skönheten och Odjuret på ettan, Robin hade aldrig sett den så det var ett måste! Vi var i Ådran en snabbis och dumpade smuttstvätt och då hade de nästan precis fått tillbaka strömmen efter 15 timmar strömavbrott, tur att vi inte bor längre in i Ådran för där låg visst kablarna på marken och var av, nedblåsta träd överallt med.


Dan före doppardan del 2

Är nyss hemkommen från Robins farmor. Hjälpte henne att pynta julgranen, drack vin och bakade och åt julstjärnor<3 samtidigt som vi kollade på Bingolottos uppersittarkväll. Det var mycket trevligt och nu när vi gick hem fick jag med mig några julstjärnor hem som en "julklapp" så jag vet vad jag skall äta till frukost imorgon! Det fina är att Robin inte är största fan av dessa underbara bakverk så jag får ha den för mig själv, mohaha! God natt världen, dröm sött.


Dan före doppardan

Igår åkte min mor till Finland för att fira jul med mormor och mostrar.
En av mina älskade julkulor gick sönder igår så det var en dålig dag igår.


God morgon!

I måndags var sista yogan för i år, märkets att jag hade haft en veckas uppehåll för jag fick banne mig ont i hela kroppen hehe.. och vi gjorde någon så konstig ställning där vi verkligen slog knut på hela kroppen, mycket skoj!
Efter yogan skyndade jag mig till biografien vid Medis för att se Sherlock Holms med Tessan. Den var bra och vi fick platser verkligen mitt i mitten, hehe vi hamnade såklart mellan två kärlekspar och vi blev nog inte så värst uppskattade av dom, tror jag råkade sparka på killen bredvid mig fyra gånger eller något...
Efter bion åkte vi hem och sov, på morgonen öppnade vi våra födelsedagspresenter. Jag fick en cykeltavla, ett cykelhalsband och en ansiktsmask, mycket fint mycket fint! Tessan fick en liten "goodiebag" med diverse.
Tessan skulle dra och köra Gillingenbanan så vi skiljdes åt i Älvsjö och jag åkte till Huddinge centrum och lallade runt. Robin ringde och jag följde med honom på ett litet snabbjobb sen dumpade han av mig hemma och då följde jag med mina föräldrar och handla. Robin hämtade mig i Länna och vi åkte till Ådran för att hämta öite saker, bl.a. julkulor till vår lilla gran och mina vinterskor.
Vi åkte hem men hann inte vara hemma länge innan vi var ute och for igen. Skulle på en "arbetsintervju" i Trångsund och då den gick himla bra bjöd Robin på sushi, bl.a. som en försenad födelsedagsmiddag. Hittade även en lite gossig Kaj affär som hade Cult Design produkter och det var halva priset på det mesta i den där lilla affären så jag gick där ifrån med en liten ljusstake, glad Kaj! Tänk att vi lyckades spendera hämnare en och en halv timme i Trångsunds centrum...
Idag är det julavslutning i skolan, skönt det skall bli med jullov!


19år

Ja och så har man gått och fyllt 19år då. Känns inte speciellt märkvärdigt, tyvärr.
Igår bjöd jag över lite vänner på glöggfika. Fick bland annat presentkort på bio och boken 'De som inte vann', en bok jag velat haft över ett år så jag blev mycket glad!! Fick även present av Robins mormor och plastmorfar, en blomma, strumpor, ett par vantar och benvärmare. De är så himla fina och vi sov hos dom natten till igår då jag och Robin vart på julbord i etuna i fredags.
Idag fick jag frukost på sängen med ljus, paket och mandlar i gröten av Robin. Sen bakade vi en kaja och for hem till Ådran dit Tess, Robban och Vera kom på besök. Det var trevligt, lekte mest med sötnöten och det gjorde mig glad.
Imorgon skall jag träffa bästaste Tessan, det blir bio och bus mest hela kvällen. Det ser jag fram emot, det var ju så längesedan!
Nu skall jag i alla fall försöka sova, Robin ligger redan och snarkar så sött bredvid mig får försöka använda de som vaggvisa eller något, höhö... Godnatt!


Väntar på tåget

Idag är sista danslektionen och det skall bli mycket tråkigt!
För övrigt har jag idag inte gjort mycket mer än skrivit helt klart min projektarbetesrapport. Då menar jag även att jag gjort bildbilagan. Ikväll när jag kommer hem skall jag rita elritningen och så kan kan jag lämna in den imorgon. Skall bli så skönt!
Sen måste jag bara säga att panikkänslan man får när man kommer på att rakhyveln ligger hemma oss killen och inte föräldrarna som man trodde sisådär en timme innan man skall dra till dansen är INTE rolig...


Känslan att ha nyfärgat hår<3

Igår var jag på fredagsmysyoga och när jag kom hem hade jag tänkt art plugga men det blev så att jag satte mig i soffan med ett glad vin och åt raffaelos. Var nära på att somna där men jag klarade mig till sängen, tack och lov.
Idag var jag på dop. Mitt andra dop någonsin, mitt andra dop i Österhaninge kyrka. Det var ett jättefint dop och huvudpersonen Hugo var så glad så glad genom hela ceremonin. Det var trevligt.
Jag har även inhandlat alla julklappar nu vilket känns skönt, slipper man stressa med det också.
Nu skall jag sova för att imorgon sitta och plugga hela dagen tills jag skall åka och dansa, sista gången på denna kurs. Det känns mycket tråkigt! Men det är julavslutning på måndag med dansuppvisning. Det skall bli kul!! Godnatt


AJ!

Brände nyss hela munnen på min God Morgon-välling. Väldigt okul. Idag har jag religionsprov 09.00 så jag börjar något tidigare än vanligt, men det är okej. måste plugga massor och det gör jag lättast i skolan. Sen är det julbord i skolan så det är okej lunch också. Det är najs. Nu skall jag dricka upp min frukost och sen duscha. hejåhå

Måndag femte december

Sitter på tåget in till stan för att gå på yoga. Bli ett bra avslut på denna annars kassa dag. Kan endast säga att jag INTE rekomenderar ol-akademin på Fredrika Bremer, där är man helt obetydlig om man inte tillhör den yttersta eliten och framför allt om man råkar gå på "fel linje". Det var något jag idag fick än mer bekräftat.
Annars har väl dagen vart okej, nästan klart med mitt projektarbete nu! Endast lite småfix, bildbilaga, elritning och sammanfattning som saknas nu, det klarar jag lätt på en vecka.
Nu taggar vi yoga!!!!!


Ser man ut såhär på Sabatonkryssningen...

Får man kommentaren "Visste du ens om att det var Sabatonkryssning eller är du en såndär stackare som bara ska till Åbo?"


RSS 2.0