Nu blommar syrénen för fullt!

Sitter på tåget hem från sista praktikdagen någonsin hos EEM service. Om åtta dagar smäller det och om elva dagar är leken slut och allvaret och slitet till pensionen börjar. Fan vad gött!!

Nu skall jag hem till Ådran och planera detaljerna inför studenten. Sedan väntar ett hektiskt veckoschema fram till 'Den stora dagen' med så som träffa vänner, blodomloppet, studentlunch med lärarna, ansiktsbehandling mm.
Det som skulle kunna se ut som en chillveckan blir nu en hetsvecka. Men det är ju bara trevliga saker som är planerad så det skall bli så fint så.


BRA DAG!


Good morning sunshine!

I helgen befann jag och Robin i Nykvarn. Svartbro för att vara mer exakt. Jag pluggade massor samtidigt som jag passade på att njuta i solen. Hann även med promenader i skogen, padda kanot och se Eurovision finalen.

Igår på mors dag åkte vi hem till min mor med ett lagerbladsträd som mors dagpresent. Och så hade vi själva sushimiddagsdejt i kvällssolen. Mycket fint avslut på en väldans fin helg.

Och och!!
Jag har fått en kisstratt!! Men jag har inte kunnat testa den än då jag har haft urinvägsinfektion...


Chillisarna!

Älskar mitt linne<3


22.34

Jösses vad varmt det har varit de senaste dagarna. Och jag har jobbat ute Hellre det än att stå i en källare med dålig luft. Få fångar jag hellre solens strålar och lökar en del.


Just tonight

Körde dubbelpass på dansen idag. Nu är jag trött.
Tidigare hade jag jobbat några timmar, mediterat i solen och druckit grönt te på en parkbänk i staden.
Solen sken och det var varmt. Fin dag.


20120519

Robin är ute och leker i skogen så när jag kom hem ifrån jobbet gjorde jag "lyxmiddag", stekt lax med sallad med endast det godaste i så som baby spenat, campinjoner, suger snaps och fetaost. Mums!
Och nu på kvällen tog jag en långpromenad. Det var skönt att göra av med lite överskottsenergi.
Nu: god natt!
Imorgon: jobb + dans x2


Morgonfunderingar

När man sitter på tåget klockan sju en lördagsmorgon, vart är alla människor på väg?


Igår var tog jag ett stort steg in i vuxen livet!

För jag skrev på hyreskontraktet på min lägenhet i Eskilstuna!!!!

Så från och med 1 augusti (officiellt, med lite tur andra veckan i juli) kommer jag bo i en fin liten etta på 45,1m2 på Ungergatan 4b. Wohoo!!

 


Syndat

Yes ni läste rätt, idag har jag syndat. Skulle hålla mig borta från allt som hette onyttigheter nu fram till studenten men när min syster serverade en somrig marrängtårta mumsade jag i mig allt för mycket. Och jag som egentligen inte ens tycker marrängtårta är speciellt gott. Men den här var bannemig himmelsk!

För övrigt har jag haft en rätt dålig dag. Började med att cykelnyckel inte befanns sig på de ställe jag trodde den skulle göra så inte fick jag köra cyklingbowling till eller från jobbet idag inte...
Inte fick jag skriva på massa vuxna papper heller vilken jag stenhårt trott att jag skulle få göra. Det gjorde mig ledsen.
Spotify och runkeeper har bråkat med mig idag och det mesta har bara känts bajs idag.
På praktiken åkte jag runt och gjorde elkontroller på pumpstationer och var bortskämd nog att få skjuts hem efter jobbet. Det var snällt.

Nu skall jag sova då jag skall göra sällskap med Rolle till jobbet imorgon. Han går hemifrån 06.15. Tjugo minuter tidigare än vad jag brukar cykla hemifrån...


Det är fint när man tror man publicerat inlägget.. Och så hade man inte det!

Det finns två saker som var riktigt fint med att komma hem.
1: sova i sin egen säng! Inte för att sängen i London var ogossig men det är sällan "lånade" sängar är lika gossigt som sin egen.
2: att det var så himla mycket grönare här hemma än vad det var när vi åkte. När vi kom till London tyckte vi att det var super grönt jämför med hemma men nu känns det som att det inte är någon större skillnad. Det gör mig glad.

För övrigt har jag haft två nationella prov idag. Det muntliga i svenska B och läs- och hörförståelsen i engelska B. Skönt att det äntligen är avklarat. Det är inte mycket var nu till studenten. 25 dagar står det på tvmontern i elevhallen. Helt sinnessjuk ju! Och endast tre veckor kvar på praktiken. Sista veckan innan själva studenten kommer vi vara inne och lämna tillbaka böcker, städa skåp/omklädningsrum och annat man gör sådär in in det sista. Det skall bli fint.


HEMMA!

Nu är vi hemma igen!
Igår shoppade vi upp de sista respengarna inne in Kingston, åt fish and chips och besökte en pub där Conny och Patricias granne spelade med sitt band. Tyvärr mådde jag mindre bra så vi stannade inte så länge.

Idag gick vi upp tidigt och åkte till flygplatsen, vinkade hejdå och strosade runt på taxfreen. Robin var världens bäst pojkvän och köpte parfymen Oh Lola till mig (som jag velat ha i evigheter) och jag var lyckligast i världen. Tills jag på flyget så att det hade råkat bli shower gel istället för parfym...

Nu skall vi hem till mina föräldrar, sen en snabbis förbi Robins pappa för att sist åka till Ådran igen och gå på kalas hos Robins farbror. Det dumma är bara att vi inte har någon bil. Utan den måste vi hämta först.
Tillbaka från semestern = hej hets.


Harrods and Oxford street

Today we have been shopping at Harrods and on Oxford street.
Köpte a lot of Tea on Harrods and clothes on Oxford street, like primark and forever 21.
Loooove primark!
Anyway. Imorgon är sista dagen här. Skall in en runda till i Kingston. Go to charity shop, like like like!
Vi provpackade nu ikväll, vi var tvungna att låna väska av Conny and Patricia, haha! Får se imorgon om det blir den lillstora eller mellanstora väskan vi måste låna med oss.
Det roliga är att Robin bara köpt ett par jeans and ett skärp. Resten står jag för... Hehe

Och vi får såklart inte glömma att vi åt sushi på rullband idag!! Så spännande, men det was fun!


Shopping @ Kingston

Började dagen med en dusch. Deras badrum har så himla lågt i tak att jag hade mindre än en decimeter mellan huvud och tak när jag stod i duschen. Helt sinnes!
Sen en trevlig promenad med Wilbur i parken som ligger precis på andra sidan vägen.
Och efter det har vi haft en shoppingdag i Kingston. Stackars Robin och Conny som fått svansat efter mig när jag sprungit in och ut ur diverse affärer.
Nu i kväll har vi ätit ost, kex, oliver och druckit mosserat = vardagsmyslyx!

Imorgon skall vi in till London igen och besöka Oxford street och Harrods.
Godnatt alla fina!


Overload

Idag har vi turistat i London. Så mycket intryck!

Vi har kollar på Buckingham palace, promenerat i Hyde Park, åkt guidad turistbåt på Themsen, gått på Beatles kända övergångsställe på Abbey road, dissat London Eye, fotat Big Ben 1000 gånger, gått omkring inne på Hamleys (the finest toy shop the world) och avslutat denna dag med att handla macarons på Ladurée.

 


Wifi<3

Nu ligger jag i sängen.
Robin, Conny och Patricia sitter kvar på nedervåningen och socialiserar.
Jag är helt slut.
Flygturen var inte så hemsk som jag förväntat mig, tack och lov!
Vi åt middag på en liten liten kinarestaurang.
Lite kinatapas skulle man kunna säga = gott!
Conny och Patricia har ett jättelitet fint hus och de lurade mig ( nästan ) att deras toalett låg i en bod på tomten men icke, ett jättemysigt badrum fanns i källaren.
Och så får vi inte glömma Wilbur! En übersöt dvärgtax.

Skall bli spännande och se vad vi hittar på imorgon!
Godnatt alla glada!


London calling nr.2


London calling!

Planet flyter 16.15.
Robin har åkt och jobbat.
Jag har nyss vaknat och skall snart upp och äta frukost.
Senare står viktiga telefonsamtal och ett besök på banken på schemat.
Sista blir till att packa det sista så som neccisären och handbagaget.
Åh jag är så taggad men samtidigt helt livrädd.
Jag hatar att flyga.
Usch!
Tur att det inte är så långt.


4 maj = mor 54år Grattis!

Igår fyllde då min käre mor hela 54 år gammal. Värsta lilla tanten, mihi!
Av mig, Robin och familjen Jansson fick hon ett presentkort på antingen en timme ansiktsbehandling eller en timme massage.

Grattis fina mamma!!


Jobbigt med onsdag som känns som tisdag!

Efter jobbet idag åkte jag hem till Tess, Robban och Vera. Myste i solen och åt grillade hemmagjorda hamburgare, MUMS!

Morgondagen skall bli spännande. På många olika vis. Så ni ytterst få bloggläsare, HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

Godnatt alla glada!


@ Ersättningsbuss Strägnäs-Eskilstuna

Sitter som rubriken lyder på en ersättningsbuss mellan Strängnäs och Eskilstuna. Tåget fick inte rulla vidare då stationen i Etuna var avstängd pga våldsamheter, woho!

Dagen annars har varit bra. Lunchade med Linn i Farsta. Sushi<3 och sen åt vi massa glass ute i solen. Mycket mys!

Nu taggar vi två dagar praktik.
Fredag taggar vi NP engB + mammas födelsedag.
Lördag = jobb?
Söndag står dans och packning på schemat och på måndag, efter vårt muntliga NP i svB DRAR VI TILL LOOOOOOOOONDOOOON!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0