Jag finner inga ord.

http://www.eurosport.se/cykel/contador-testad-positivt_sto2486989/story.shtml

HEJ JAG HETER KAJSA OCH JAG HAR INGET INTERNET HEMMA.

SÅ JAG KOMMER BARA ÅT DET I SKOLAN!!!

Men förra helgen spenderades @ Mellanfjärd tillsammans med Jessica, Andreas och lilla söta Leon!
Åkte bussen upp i Fredags efter skolan, som för övrigt spenderades @ Oscars teatern. It's your life, your responsible.
Vad lärde vi oss under fredagskvällen? Jo att åka kana ner för trappan inte är att rekomendera, eller vad säger du Jessica? HÖHÖÖÖHÖH!
Lördag = regn, regn, rusk och lite mer regn. Men också fiskning, svampplockning<3, promenad, muffinsbakning och masa annat bus!
Söndag = solsken såklart! Vi skulle åka hem och då kom solen fram. Vi mesta dels städade och VE OCH FASA DEN SOM SÄGER ATT DISKHON INTE ÄR TILLRÄCKLIGT REN!!!!
Tack för en trevligt helg!


I helgen taggar vi för skol-SM och zumbakväll!


I morse när jag kom upp halvnaken för att äta frukost mötte jag en elektriker som skulle kolla på vårt element, scoure!

Idag:

- började med att mina fötter bli jätteblöta efter promenaden till bussen.
- kollade på Slumdog Millionare @ kunskapsverkstan
- fick verktyg @ installationen. Vad är det med killar och ta av sig byxorna? Idag stod helt plötsligt, först Nicklas sen Anton utan byxor. Okej möjligen att de bör om men varför? Om jag skulle dra av mig byxorna bara sådär, hur skulle de reagera då?
Jag har även suttit i en och en halv timme på ett möte med Max, två lärare, rektorn, två representanter från facket, både elektrikernas och företagens, en snubbe från Nymans Elektriska AB och en man från gymnasienämnden(?) Vad vi pratade om? Jaaadu, situationen med APU och hur den nya gymasieformen kommer se ut. Nå¨got sånt i alla fall. Jag och Max satt mest tysta och såg glada ut.

Kva tåler så lite at de knuser om du seier namnet på det?

"Frågan är om jag ska berätta det här eller inte, men jag har ju lovat att läsa reklamen åt sig så.. BILLIGT GODIS PÅ ICA MAXI.!"
- HAHA! Du är bäst Tessan.!

Idag har jag äntligen läst boken 'Vad är så skört att det bryts om du säger dess namn?' av Bjørn Sortland.
HERRE VAD BRA DEN VAR! Men ack så sorglig! Fastän man redan innan började läsa boken visste hur den skulle sluta fällde jag några tårar. LÄS DEN!


Igår plågades mina öron genom att jag hörde Oskar Linnros - 'Från Och Med Du' ÅTTA JÄVLA GÅNGER på radion!

"Hej. Nästa helg bör du ta till Hudiksvall. Fredag blir bra. Jag och Andreas är i Mellanfjärden doch vi hämtar dig det väntar en karl på dig där. Han bor i Stockholm men åker med upp. Okej?"
- HAHAHA vadå random?
Skall jag vara lika random och följa med..?

Idag var det stafett-DM.
Gick... HAHA jag bommade sönder! Hostade, fick ont i halsen och kunde stundvis inte andas då min näsa var så tjockad. Men ack så roligt det var, usch vad jag är pinsamt dålig jag är. Jag var helt lost redan till ettan och var tvungen att fråga en skugga till en knatte om var jag var någonstans. Jag stod då på en stor stig. Sen fortsatte det lika dåligt, hahah.

OCH VAD TROR NI SPELAS PÅ RADION JUST NU OM INTE OSKAR LINNROS?!?! JAG BLIR GALEN!!!


HAN HAR EN FAKTUR I BÅTARMEN!

Vad glad jag blir att se att det faktiskt är några få som kollar bloggen även dagar jag inte skriver något!

Nu funkar mitt internet någolunda igen.
Förra fredagens drinkparty var awesome.
Dagen efter kom Tess, Robban och Vera. Mycket trevligt! Än mer trevligt blev de då se berättade att de gifter sig nästa år!!
Söndagen gick helt och fullt till att övningsköra. Jag anser att jag var bäst, fast pappa kanske inte riktigt håller med...
måndagen stod det akademiträningen @ Långholmen på schemat. Där var det kallt och blött. Jag blev attackerad av en taggbuske och jag och Hilda klätrade på ett tak. Vad säger sprint-reglerna om det tro?
Tisdag var det partidebatt i skolan och ingen träning då jag var halvvägs in i extremhosta.
I torsdags var det Rest In Peace med mitt älskade paraply<3. Gick i två delar. På en överfull busshållplats. Det var bara att le och se glad ut.
söndag är det stafett-DM som gäller. Kommer väl kanske inte gå så bra då jag fortfarande hostar lite, menmen, detaljer..


JAG HATAR MIN DATOR OCH INTERNET SOM INTE SAMMARBETAR MED MIG, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HADE SKRIVIT VÄRSTA INLÄGGET OCH INTERNETET STÄNGER NER SIG SJÄLV OCH TAR BORT ALLT! GAAAH JAG ORKAR INTE SKRIVA OM ALLT NU!
GODNATT


Jag kom seriöst på den BÄSTA rubriken idag! Men nu har jag glömt den...

Skolfotografering -check!
Fick jag stå? Oh yes my dear!
Var vi precis lika få som förra gången? Mjaah, någon sa att en mer.
Hade vi lärare? Nej.
Retard-klass? OM det är!

Naglarna är målade och väskan packad. Nu drar jag till Emelip, going to be AWESOME!


TAGGLÅT!

popcorn under stjärnorna

Min näsa är täpp så jag kan knappt andas.
Jag har lock för öronen pga då jag försöker snyta mig.
Min dator vägra ladda.
Mina ljuvliga popcorn är slut.
MEN, jag är nu vän med en viss idoooool @ fb så jag är glad ändå.

Imorgon taggar vi för skolfotografering (IGEN) och drinkparty. Woho, going to be aaaawesome!

GODNATT!

Hej sjukling med kort hår.

Elleeer?
Sjuk? Ja.
Kort hår? (JAA!) Axlarna.



Nu skall jag gå genom skogen till till träningen för att hämta en karta och sedan gå hem igen.

LILL-LÖRDAG!

OjOj det är redan onsdag! Halva veckan har nästa gått och oj vad tiden går! 
En snabbis vad jag har haft för mig de senaste och vad som väntas komma de närmaste dagarna; 

Måndag: 
Fick äntligen min efterlängtade mobil! Puss, puss på den. Fast det var jättedum i början. Kanske för att jag inte fick någon riktig bruksanvisning med den och att jag hade dryga en och en halv timme på mig för att hinna duscha, äta fixa mobilen och hinna med tåget som skulle ta mig in till stan för att gå på bio, I rymden finns inga känslor, med Tessan, Frida och Emelip. UNDERBAR FILM, SE DEN! 
Sov den natten hos Tessan och under den tiden började min nya baby samarbeta med mig.

Igår:
Inget direkt speciellt...
Bara livsfarliga tre minuters intervaller under läskig kraftledning. 
Och, vart fan tog stolen vägen?!

Idag: 
Stepp-test @ idrotten. Endast stepp-test också. Trodde vi skulle jogga efter så jag släpade med mig mina sats-skor men icke, så skulle vi inte jogga.
   OCH TESSAN KLIPPTE MIG!!
   Hahaha, ojOJ. det gick bra. Tänkte att om Sara låtit henne göra det tre gånger så kan hon ju inte vara allt för dålig. Hur som haver är jag ju jättekorthårig, känns det som, det är ju inte det egentligen (tänk axlarna).
   Men vart tog allt hår vägen? En massa fattas från mitt hår men det låg nästan inget på golvet! Dude, vafan hände?!

Imorgon:
hets-städning, hets-plugg och lite träning på det.

Fredag:
SKOLFOTOGRAFERING!
För andra gången...
   Och på kvällen, de vi alla längtat efter, DRINKPARTY @ Emelip! Finally skall Tessan få visa upp sina skills, going to be awesome!

Lördag:
Käre syster med sambo och barn kommer. Woho! Skall bli awesome att träffa sötaste trollungen Vera igen!

Söndag:
DM-medel.


Rob Gardner with friends, if you see this; WE LOVE YOU!

JAG ÄR HEMMA!

Stafetten i söndags gick mindre bra. Carolin bommade en aning jättemycket på första sträckan så jag kunde gå ut utan större press, plockade fyra placeringar. Växlade ut till Sara som plockade tio och så slutade vi på 35de plats. 
   Resultatmässingt har denna helg inte varit så bra, för utom Sara som blev 13de i finalen i D21. Men jag får med mig många, många härliga minnen från denna helg i Umeå!
    Varje gång jag kommer höra Dancing on my on - Robyn, Lovekiller - Darin och Waka waka - Shakira kommer jag tänka på Umeå.
    Varje gång jag går på Ica Maxi<3 kommer jag tänka på Umeå! Nej nej, vi var inte alls på Ica Maxi sju gånger på fyra dagar när vi var uppe i Umeå, nejnej....
   
Fast det roligaste måste ändå vara när vi skulle hem! Flyget hem skulle enligt Sara gå hem 15.30. Så vi åkte väl från TC runt kanske tio över två, och då skulle vi hinna med att;
- Äta på donken.
- Handla godis.
- Packa om våra väskor.
- Tanka hyrbilen.
Och sen såklart det vanliga checka in och skit.
   När klockan var 14.40 hade jag köpt godis, Moa ett par tofflor, Carolin bananer och Sara ätit halva si mat. Där efter fick jag hetsäta, (vilket jag är sjuktbra på måste jag ändå påstå). Vi halvsprang till bilen, Sara körde rally till bensinmacken. Väl där framme insåg vi att vi inte hade någon jävla aning om på vilken sida tanklocket satt på så jag och Carolin öppnade bakdörrarna samtidigt och stack ut huvuderna för att kolla. Detta i smårullande fart. Bör också tilläggas att det är fullt med bilar på bensinmacken, mesta dels orientarere. 
   När vi lokaliserat tanklocket som satt på min sida kom nästa problem, hitta diselpumpen!! När vi åkt några varv fick jag hoppa ut och springa ut och leta. Blev galen då jag inte hittade den men tack Malin och OK Kolmården som var där och visade mig vart den var. Såklart diselpumpen var den med mest kö. Och vi var nu JÄTTEstressade! Slutade med att vi ställde oss på tvären så att vi skulle kunna tanka samtidigt som en annan bil. Alla på bensinmacken sitter nu och garvar åt oss, vi lika så. Pumpen krånglar och jag ser min chans att pressa ner allt jag hade liggandes i bilen som jag inte ville ha med på TC så jag drar ut väskan ur bakluckan, hämtar allt jag har i bilen, pressar och tryckar allt jag kan. Moa kommer och halv får sätta sig på väskan för att vi ska kunna stänga den. Bilen blev tankad, väskan ompackad och vi är redo för att åka vidare till flygplatsen. Nu är det alltså bara dryga halvtimmen, (om ens det!) kvar innan flyget ska gå.
   Sara kör rally, vi kommer till flygplatsen, parkerar bilen. Drar ut alla väskor, springer till bilinlämningen, sen vidare till flygplatsen. Väl där börjar Sara hetsa med våra biljetter i en biljettautomat då jag kollar på avgångarna mot Bromma och upptäcker; "Men vafan, flygen mot Bromma går ju 15.00 och 15.50. Det går inget jävla flyg 15.30!!"
   Jaha, då visade det sig att vårt flyg gick 15.50 och inte 15.30! Skönt tyckte vi då vi nu insåg att vi hade lite mer än en halvtimme på oss nu så vi kunde i lung och ro kissa, checka in, gå igenom kontrollen och Sara kunde också packa om sin väska. Gosh säger jag bara!


"Det är nära nu!"

Igår var det kval, gick ASBRA! tills jag bommade sönder på tian.
Kul att kval-heaten vad så galet ojämna och att jag hamnade i ett av de svåraste.  Så det bidde C-final here I come! 
   Sen åt vi på en jätteäcklig restaurang. 
   OCH vi satt i bilen i ett parkeringshus och lyssnade på reklam för att efter reklamen lyssna på Waka Waka med Shakira. HAHA!

iDAG, vad det final. usch vad dåligt gick! Så jag halv gav upp och mest lallade banan runt och garvade åt mig själv och alla andra som också bommade gärnet.
Efter det var det bara att vänta på Sara som sprang A-final och därmed startade 13.50. (Jag, Carolin och Moa hade då varit på TC från klockan sju på morgonen då det var tre grader varmt och frost på marken!!) 
   Fältlunchen idag bestod av korvstroganoff. KUL tänkte vi som redan i förrgår inhandlade varor till korvstroganoff som vi skulle äta till middag idag, woho! Så vi åkte efter tävlingen först till vårt vandrarhem och hämtade maten för att sen åka till nästa vandrarhem för att laga maten. (detta blev förövrigt fjärde gången jag åt korvstroganoff denna vecka. andra dubbeldagen också. Lunch och middag i måndags, lunch och middag idaag).


NU SÄNGEN OCH TAGG INFÖR MORGONDAGENS STAFETT!!

DAGENS LÅT;



Idag har jag lallat runt i skogen här uppe i Umeå. Den var... Ja, lite speciell.
Och på vandrarhemmet vi bor på har inget kök. Så vi åkte till ett annat vandrarhem endast för att laga mat.
Så vi kom.
Lagade mat.
Åt.
Diskade.
Och åkte igen.

Haha!
Imorgon är det tävling, skall bli lite halvkul faktiskt.

GODNATT!

UMEÅ 23.12

Gosh!
Nu sitter jag här på något jävla vadrarhem @ Umeå. Någon sa hotell till mig när jag sa ja till att följa med, dude, vafan hände?!
Vi flög, gosh jag ogillar att flyga! Tur att jag kan underhålla andra i alla fall.
Vi kom fram, fick en bil. Hetsa till Maxi. körde på en väg som helt plötsligt tog slut! Maxi låg ju fan bara på andra sidan staketet men oj vad komplicerat det var att komma dit!

Nu ska jag soooova<3 har varit så brutalt flum hela eftermiddagen/kvällen. Och någon ville tvinga upp mig halv åtta imorgon, men jag förhandlade till åtta, SCORE!
GODNATT

RSS 2.0