*rubrik*

Idag har har varit både händig och duktig! Händig då äntligen bytte lysrör i badrummet! Nu ser jag något igen efter cirkus två vevor utan fungerande lampa. Och som om inte det var nog bytte jag duschslangen med munstycke som jag tänkt göra sedan jag flyttade in. Kändes riktigt fräscht att duscha nu. Duktig har jag varit på jag köttade 45 minuter på crosstrainern efter jobbet idag. Älska att vi har gratis gym på jobbet! Och jag är så sjukt nöjd att jag lyckades pressa mig själv att köra non-stop 45 min fastän jag ville lägga av efter 20. Det går i rätt riktning!


Lördag 12.29

Sitter och äter brunch framför os-sändningarna. Fick min säng i torsdags. Så nu ser det mer ut som ett hem här än ett kaos. Igår fixade jag och donade lite hemma, åkte till alforsgatan och skördade lite vinbär hos systra mi. Köpte sushi till middag, gick ut och sprang för att till sist spendera kvällen framför os-invigningen. Mysig fredag. Idag vaknande jag runt tio, gick ut på en liten powerwalk. Och nu sitter jag här framför tv:n. Skall hoppa in i duschen för att senare åka till min syster samt lalla runt på Tuna Park och inskaffa mig lite nödvändigt.


Vuxenpoäng?

Idag har jag betalat min första hyra. Känns bra! Skall snart laga mat. Efter det skall jag städa. Imorgon får jag äntligen hem sängen och då jag får hjälp av Tess oj Robban skall jag bjuda dom på middag. De har ju trots allt några upp på mig så att säga.. För övrigt åker jag omkring på elmoppe och gör korskopplingar på jobbet. Det är fint. Sen går jag på pencilin igen pga min urinis, woho! Förkyld är jag också. Nej jag tror jag skiter i allt och går ut i solen istället! Måste ju passa på nu när det är varmt ute så att säga.


Happy friday!

Gaah inlägget nedan försökte jag lägga upp hur länge som helst igår men misslyckades. Nu idag gick det dock. Bor väl i en bunker med fejkteckning all over. Idag är det fredag. De sista männen på jobbet går på semester nu så jag kommer vara rätt ensam nästa vecka. Inte helt men nästan. Dock betyder detta att jag idag kommer vara i bruna böjen för sista gången på ett bra veckor vilket är lika med happiness! Därför passade jag på att äta lite mysfrukost. Okej, ville egentligen bara äta upp jordgubbarna innan de blev dåliga... Perfekt tillfället. Efter jobbet skall jag äntligen få min tv och sen skall jag åkts till huvudstaden för en fullsmockad helg.


Finbesök!

Igår kom Lise på besök! Vi pratade ikapp allt vi missat i varandras liv den senaste tiden, vi lagade mumsig mat och ljuvlig efterrätt. Drack te och yogade lite smått. Riktigt mysigt! Idag somnade jag på golvet (HAHA) under min matkoma. Men när jag väl vaknade tog mig i kragen och ställde mig och diska samt tog en timmes lång promenad. Nu skall jag sova. Jag är trött i kroppen, i psyket. Skall bli förbannat skönt med helg om jag själv får säga det! Fick även massa rolig post igår. Ett vykort från Frida, ett vykort från Robins mormor och ett paket från http://cdon.com">http://cdon.com">cdon.com. Nu vill jag ha min tv och dvd-spelare så jag kan kolla älskade serier!! Godnatt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/800758/images/2012/pic_50086981e087c3074200000c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/800758/images/2012/pic_50086981e087c3074200000c.jpg" class="image">


Rask promenad till gymmet. Där fick det dåligt. Gick därför en omväg hem. Dagens promenad 13km.


18månader<3


Helgen!

Åkte på en snabbvisit till huvudstaden i fredags. Hälsade på Robins farbror som blev pappa för andra gången för cirkus två veckor sedan. Herre vilken lite gullig plutt! En tripp till Ikea och Elgiganten hann vi med också. Då jag och Robin idag varit tillsammans i 18 månader så fick jag en kamera i present. Men jag är böldens sämsta flickvän så jag ville inte ha den. Så på lördagen åkte vi och lämnade tillbaka den och köpte ett par träningsbyxor och armhållare för iPhone som jag kan använda när jag tränar. Dålig och otacksam flickvän. Lördagskvällen spenderade med en fet SIFO undersökning. Söndag = städ och tvättdag. Man kan tycka att en sådan lite lägenhet som jag har kan inte ta så lång tid att städa. Men herre jävla vad tid det tog! Tog dock en paus och trotsade regnet och cyklade till min syster gör att baka blåbärsmuffin. Tvätta hade jag att göra men någon av mina kära grannar kunde inte hålla tvättiden så jag gav upp och bytte tvättid till idag. Middag lagade jag också. Skar mig duktigt i fingret. Blodet forsade. Fick gå till Hemköp och köpte plåster. Maten blev väldigt väldigt sen.


Igår hade jag varit anställd en månad. Stort!

Tråkigt det är att plocka upp kartonger. Köket och badrummet var roligt. Men mitt badrumsskåp är på tok för litet! Hat varit tvungen att ockupera ett skåp i köket för att få plats med alla saker! Och nu tänker ni, varför köper hon inte en liten vagn eller liknande. Det får inte plats. Nu håller jag på att organisera mina garderober. Lagom kul. Behöver med "hyllor". Något vi glömde igår när jag och min syster var på Ikea i Västerås. För övrigt går jag på penselinkur just nu. Urinvägsinfektion<3 kanon kul! 4/5 toaster.


RSS 2.0