Idag var en dålig dag. Sen såg jag dessa skönheter!


Du gör mig lite smått glad i själen!

"Jag sitter och kollar på massa bilder på mina älskade vänner.! :D <3<3 så nu är jag riktigt glad i hjärtat.! Och eftersom du är typ 75% av dom bilderna så tänkte jag lite extra på dig.! :)"


semlefika


on my way to tuuuuuuuuuunish!!

SITTER NU I BILEN PÅVÄG TILL ESKILSTUNA. .JUST NU ÅKTE VI FÖRBI AVFARTEN TILL MARIEFRED. TRALLALAAA. HELGEN KOMMER BESTÅ AV SYSKONMYS, SÖTNÖTSMYS, ANNAT BUS OCH FRAMFÖR ALLT SEMELBAKNING!! GOING TO BE AWESOME! 

Glad Kajsa!

För ett tag sedan beställde jag armband från den här sidan.
Så himla fina saker! Blev framför allt helt förälskad i knappsmyckenen,
Idag fick jag äntligen dom efter mycket om och men;





fokusen kanske egentligen hamnade lite fel men den duger att visa upp mönstret på ringen ändå.


pussgodnatt

HÖHÖÖHÖ mitt liv kom in i en period då vardagen blev lite rolig och händelserik känner jag!

Idag har jag bland annat;

- gått omkring och balanserat med vikter på huvudet på idrotten.

- pratat med en kille/man/ snubbe från Botswana. Vi har besök av några utbytesstudenter därifrån som springer omkring och leker på fordon. De var i alla fall på rundvandring på el idag och jag mötte hela gänget i trappan upp till el, de var påväg ner och jag upp. Alla var glada och hälsade och den sista personen i gruppen stannade till, stäckte mig sin hand och sa "hello". Vi skakade hand och efter sa han "nice to touch you". Sen gick han. HAHAHA!

- kollat på skidskytte i "mysrummet", medans en del killar i min klass kollade på porr i mobilen.

- kollat på skidskytte i datasalen, på svt play, på lektionstid. HELENA EKHOLM TOG GULD

- missat bondebussen hem och fick gå hem. Tröttnade vid brevlådan. Satte mig och vänta på pappa som var påväg hem från jobbet.

- kollat MASSOR med cykel<3

nu skall jag sooova.


8 mars

Dagen har varit helt koko. Okej nej, men händelserik. Eller något.

Började
med en semla till frukost.
Fixade mig i ordning, hörde massa sirener men tänkte att brandstation ligger alldeles i närheten. Kom ut, tyckte att det luktade lite konstigt men det försvann senare påväg till bussen. Hann åka en hållplats innan jag såg att Åvägen var avstäng då det var ett hus som brann! Jag har alltså bevittnat min första husbrand idag! Tror inte att någon kom till skada då det inte var någon större brand. Huset stod liksom kvar ett par timmar senare... Bussen fick i alla fall ta en annan väg till Huddinge station sen.
I Älvsjö hade tåget fått fnatt. Visade helt fel tid. Enligt tåget och stationen skulle tåget komma 09.58, klockan var tio över nio. Tåget kom och gick 09.13... Tänkte då att det var något fel på just Älvsjö men när vi kom till Farsta stod det att tåget kom fram 10.04. Det var alltså på hela linjen? Knäppt var det i alla fall.
Kom till skolan, hade en lektion då vi flyttade upp en lektion då min lärare inte planerat något på den första lektíonen.
Den enda lektionen vi hade spenderade vi tiden i datasalen där jag passade på att kolla mailen. Hade då fått ett mail av en tjej/hemsida jag beställt armband ifrån. Hon hade tydligen inte fått in betalningen fastän jag betalade för över en vecka sedan. Men sen fick jag ett nytt mail en stund senare, då hade hon kollat lite noggrannare och där hon skrev att hon missat inbetalningen och att hon visst hade fått den redan för en vecka sen. Nu skulle hon posta armbanden så jag BORDE få dem den här veckan nu tycker jag!
När jag stod på hållplatsen och väntade på bussen hem kom en annan buss och skvätte ner mig med vatten så mina skor blev mycket blöta och än mer smutsiga! Inte okej någonstans!
Väl hemma hade jag tänkt att jag skulle måla lite i mitt rum men jag fastnade framflr tv:n, först skidskytte-VM och sen cykel<3. Passade även på att jag liite nytta då jag ringde och påminde min huvudhandledare från praktiken i Eskilstuna om mina utvärderingspapper.
OCH SEN, årets träningsdebut i klubbstugan! Alla vi flumtjejer var där, jag, Tessan, Emelip och Frida. Frida åkte skidor men vi andra sprang. Mycket trevligt, och skönt!
Kvällen avslutades med en bit semla vi fick av Robins farmor.



Nu; sängen = godnatt!

Hemmagjord semla + skidor @ Tessans place = awesome dagen efter!


Kajsa<3knappar

Idag har jag varit hemma och tvättat.
Då passade jag även på att kolla på skidskytte-VM och vanliga skid-VM med min sjuka lillasyster.
Gjorde mig själv lite lycklig idag då jag köpte dessa:


Så fina att jag inte kunde låta bli!
knappar<3

Nyss bakade jag och Robin cheese cake och nu är det Halv åtta hos mig.

höhöhöhööhööhöh

HEJ FRIDA!
Känner att detta inlägg är endast för dig.


1 mars

Är det bara jag eller inte mars första vårmånaden?
För det känns ju inte så lovande när man kollar ut genom fönstret direkt...


Hur som,
dagen började med att sötaste Robin kittlade mina fossingar och sen fick jag semla till frukost på sängen! Så himla fint av honom. T.o.m med ett ljus fick jag! Bara för myshetens skull.

För övrig,
skall jag snart ge mig ut och genomföra massa ärenden.
Och klockan ett är det skid-vm som gäller.

NU, hets! Bussen går om 20 minuter.

RSS 2.0