Idag

Var inte den halv snygga killen här och fixade våran väg. Men idag har jag och min kära lillesyster varit i Haninge Centrum och "shoppat". Kom hem med två kjolar, en och en halv bikini och ett nagellack. Älskar kjolarna! Två blommiga kjolar med resår som man kan ha uppe i midjan för en väldigt liten peng. Detta gjorde min dag
   Sen kom Tessan och våldgästade mig. Fast det var halvplanerat. Så jag köpte kakor i centrum. Hon cyklade hit, utan hjälm i skogen. Hon kom inte vilse. Hon dog inte.
   Vi drog ner till standen och invigde både den och min nya bikini. Det var najs. Såg vi möjligen en viss Glenn Hugo tro? Neeeeej, det måste ha varit Måns-Melker, eller var det kanske Cesar-Bemjamin. Fast det var nog Condrad trots allt... 
  
Nu skall jag gå och fixa naglarna och imorgon skall jag till Dalarö med Jessica. Sol och bad all day long!

Bjuder på en ful-bild;


Och en halv puss-bild;


Stressdag fast ändå chilldag.

Var och fixade lite i lägenheten idag. Städade och plockade ihop det sista.
Har även dregglat på snubben som lägger väg utanför vår dörr. Okej att han inte var så snygg och vältränad som vid första anblick men han duger mycket väl.

Imorgon skall jag införskaffa mig en bikini (ÄNTLIGEN) och så får vi se.
Nu = sängen!

By the way, jag slog min stortå idag och det gör så förbannat ont. För såklart slår jag i den HELA TIDEN NU!  Gaaaah!!


20.40

Idag har det varit gassande sol hela dagen. Och här i huset fan finns det knappt någon skugga alls! Men det är najs, = det finns hopp för en solbrun Kajsa i sommar!

Från och med idag och två veckor framåt kommer vi ha målare som skall måla utsidan av huset, gaah! Lagom kul.
   Idag har jag inte gjort mycket. Suttit i solen och läst. Chill-dag alltså.
   Jag har även dregglat på en snubben som kom hit från Trångsunds mark AB för att gräva ut en ny väg utanför dörren hos oss. Han var i alla fall lagom vältränad och gick omkring utan tröja iförd arbetsbyxor. Han hade kedja runt halsen och bar solbrillor. Han vad HET!
   Fick även vykortet Jessica skickade till mig från Tunisien. HAHAH så jävla fult att jag tror jag dör! Hahahah

Imorgon skall vi till lägenheten i Brandbergen och packa ihop det allra sista och sedan städa skiten.
   Nej nu skall jag joina far och syster framför Brasilien - Chile.

vecka 25 i korthet;

Måndag = Måndagen Efter Helgen!
Måndagen efter helgen är en, ja nu kan vi kalla det tratition tycker jag, som inträffar måndagen efter Jukola då vi OL-tjejer träffas, käkar gott och bara umgås.
   I år träffes jag, Tessan och Emelie hemma hos Anna. Vi åt (som alltid) tacos, spelade kubb @ Lappis, kollade på gamla orienteringsbilder, spelade kort och bara allmänt umgicks. Trevligt.
   På Centralen när vi skulle hem träffade vi några tyskar som försäkrade oss att "You may think we are rich russians but we are just poor germans." Hahah, alltid vi och tyskar<3!

Tisdag:
Mamma flyttades från KS till Rehabstation Stockholm

Onsdag:
Var och lämnade lite grejer hos mamma.

Torsdag:
Körde upp lite grejer till huset samt städade så att det skulle se någolunda ut när vi nu skulle flytta in.

Fredag = Midsommmar.
Körde fram och tillbaka med massa flyttlass. Både från lägenheten i "landet". På kvällen var jag lite manlig och byggde ihop vår grill och sen lekte jag grillmästare. Och såklart avslutades dagen med jordgubbar och grädde.
   Blommor planterades också.

Lördag:
Ännu mer flyttlass gick och än en gång lekte jag grillmästare.

Söndag:
Tess, Robban och sötnöten Vera kom hit och hjälpte till med ännu mer grejer. Eller pappa och Robban körde grejer medans jag, Tess, Gabbe och Vera var kvar här i huset och aa, visst hjälpte vi till vi med men vi hade ju faktiskt Vera att hålla koll på...
   Även denna kväll lekte jag grillmästare med assistans från Tess. Mums gott det blev!


Jaha, nu så var man månskensbonde då.

Yes, som rubriken lyder har jag nu alltså fyttat. Och det känns faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig, kanske för att det känns som att vi bara skall bo här över sommmaren eller något. Det har liksom inte sjunkit in på riktigt. Smällen kommer väl till hösten och när skolan börjar. Men men, solen skiner och jag har fått färg på armarna. WOHO!

Nu alldeles snart sängen (= bäddsoffa @ vardagsrummet) för tidig uppgång för flytten pågår fortfarande.
GODNATT!

JUKOLA

Vaknade i fredags och vill INTE åka till Jukola som jag gått och taggad till i evigheter (närmare lite mer äv två år). Mamma operades och vi fick ingen information.
MEN, jag packade väskan, mötte upp Tessan och Emelie på tåget. Halvvägs till Stockhom Södra kom samtalet från far om berättade att operationen gått bra och jag blev helt plötsligt gaaaaalet pepp!

Första jag ser när jag kommer till terminalen var en väldigt fin MK som nu även går under kodnamnet "Roffe klockan sex" (eller egentligen bara Roffe men det blir roligare med klockan sex).
   Först sprang vi Centrum OKs Team Spring @ båten. Jävla sköningar som ens kommer på den idén. Jag Tessan bildade laget OK Stoerd. 22 lag ställde upp på startlinjen och vi kom på 14de plats av 18 godkända.
   Efter Team Sprinten spenderades i Saras hytt framför England-Algeriet på storbidsskräm.
   Efter en tid i buss till TC tillsammans med Fågel (som inte var en struts och som kanske hette Conrad eller Cesar men som bäst passade i Benjamin) taggade vi till lite grann och tävlade. Carolin gjorde tävlingsdebut för Haninge på första sträckan och gjorde det helt klart godkänt. Sen ja, Emelie Tessan och jag gjorde också godkända insatser vilket ledde till att vi hamnade på plats 196 av dryga 1200 startande lag. Är vi nöjda? OHJA! 
   Efter tävling väntade dusch med bastu och sedan herrstart. Fast vi missade den för det regnade och vi hade det rätt bra i vårt militärtält i våra cosy sovsäckar så vi sov i stället. 
   Trallallaaa.. Morgonens roligaste var när Emelie hade en larv på en - en och en halv centimeter krypandes i örat. Fyfan vad vidrigt men ack så kul! Kanske inte för Emelie dock men för oss andra så, haha!

Man åker på Jukola för egentligen en orsak, och inte är det orienteringen inte. Nej, båten hem! Så vi klämde in oss alla fem tjejer i en hytt för fyra personer, använde sammanlagt nio olika sorters shampoo/balsam/tvål och tre rakhyvlar. Och vi skall inte ens tala om sminket då. 
   Och bara så ni vet, det spårade i Mumindalen nästan så fort vi kom på båten. Hahahaha, många skratt blev det men jag kommer aldrig kunna se på mumintrollen som jag en gång gjorde. Haha!
   Buffé på båten 21.30 (gaaaah) och inte fan var den värd pengarna. Usch nej vad tråkig den var, inte ens efterrätterna var särskilt goda. Ja förutom glassen som Emelie höll på att tjata om...
   Efter den äckligt sena buffén var det party-uppladdnining med sliskig smultronlikör och Rafaello<3. Sen var det paaaaarty. 
   Sprang mellan de två dansgolv och hytten när det blev för varmt. Det är ett dilema det här med dansgolven på båten. Ena har jättebra sjunga med musik men dock fler talet äckliga gubbar. De andra har bättre dansmusik men är mycket lök. Därför springer man lite emellan. Kvällen slutade då vi alla däckade mindre frächa runt tre halv fyra? 
 
Ja, detta tåg mig bara x antal timmar att skriva och jag har säkert glömt en massa skoj. Men aaa, nu är det mindre än ett år till nästa gång och vi börjar tagga redan nu!


Imorgon kommer inlägg om Jukola och Måndagen Efter Helgen men nu,

Nu sängen för jag är mycket, mycket trött. Känner att har lite sömn att ta i kapp.
Och förutom mina blogginlägg jag skall skriva skall jag även plocka ner gardiner, badrummet och lite annat som måste göra till fytten. Jag skall även åka till min mor som har blivit flyttat från KS till Rehabstation Stockholm, och lämna lite kläder.

NÄHÄ! Här skulle det har varit en bild men jag känner att det hela inte sammarbetar med mig så det får bi en annan gång.

Imorgon är en fullproppad.

Mamma fick ett epilepsi-anfall igår. Hon ligger nu på sjukhuset och taggar inför imorgon.

Idag har jag varit och växlat pengar i Handen, tvättat och håller på att "panikpackar" tillsammans med Emelie i telefon. Precis som det skall vara!

Återkommer imorgon med en sista rapport innan Jukola. Nu är det hetspackning som gäller! Mihihi

Nyss var jag rädd men det är bättre nu...

Mamma fick ett kramp/epeilepsi/någotfuckinghelvets-anfall. Hon svimmade, hon försvann. Hon vakna till. Fick hon en stroke?
Hon blev i alla fall hämtad av ambulans och hon förs nu till KS redan ikväll istället för imorgon. Operation på fredag.
Hur skall jag kunna sova nu?

HAHAHAHAHA underbart!!

http://www.centrumok.se/2010/06/centrum-team-sprint-silja-symphony-edition/


Jävla sköningar! De är ju fan verklighetens OK Stoerd.

Jag som sa innan fotbolls-VM att jag inte skulle kolla på en enda match. Men likförbannat sitter jag här framför tv:n trots allt!



Nu är det Brasilien - Nord Korea så en rapport om de senaste dagarna kommer imorgon.

Bara för att jag blir så glad av dessa bilder!










Söndag och även denna söndag var jag ute och cyklade. Spöregnet kom vid Tyresta By, men sen kom solen. Men det blev helt galet jobbigt på grusvägarna.
   Efter cykelturen bar det hem till Tessan för tårta. Den var mycket smarrig må jag säga!

För att igår tog världens bästa Tessan studenten!!





Blommor är tråkigt.


Frida och Emelie var pepp!

Bilderna är från min mobil, sen fick vi låna Tessans kamera och där finns MASSOR med roliga bilder. Senara någongång då jag får tag på dem kanske jag bjuder på några.
Stort GRATTIS till både Tessan, Åsa, Tobbe och Anton som också tog studenten!



By the way var min ananas en hit!


FÖR IDAG TAR TESSAN STUDENTEN!!

Och därför har jag fixat bästa och finaste studentpresenten ever!!







Just precis, en pimpad ananas med två dansande ankor i regn = AWESOME!
Tror inte att det är många som kommer få något såhär ballt att hänga runt halsen!


Jag ogillar tennis. Jag ogillar tennis för att det är tråkigt och alltid drar över tiden så vi cykelintresserade måste vänta. Gaah!



Dagens "to do"-list


- Montera ner mina "persienner", + slänga skräpet. - Check!
- Montera isär mitt skåp, samt slänga skiten. - Check!
- Montera ner min fylla. - Check!
- Sortera tvätten. - Check!
- Handla, bland annat Tessans "studentpresent".
- Träna.

Nu närmaste är det paus pch uppehåll från det jag måste för att kolla på Criterium du Dauphine (cykel) NÄ JUSTE, det gick inte för några tröga nötter spelar tennis. GAAAAAAAAHH!!!!!!


SOMMARLOV!

Idag fick jag mitt efterlängtade sommarlov = SKÖNT!
   Gick till skolan, mötte Jessica för ett par färgglada strumpbyxor som jag trodde, men det visade sig vara leggings. I alla fall, sedan vad det uppträdanden @ aulan. Efter det var det, hmm.. fika? @ klassrummet. En glass.
   Sedan fick jag ett diplom på skirivet av både rektor och mattelärare för att jag var den som presterat bäst på NP matte A på el och för det fick jag en high-tech-miniräknare. Det var ju awesome, slipper köpa en egen nu.





Skulle nu idag träffa Fettot men efter som att personen i fråga inte svarar på samtal/sms och själv inte hört av sig får vi se hur det blir med det.


Dagen innan sommarlooooooov!

Idag var det städning av elprogrammet och jag har skurat golv. SÅ JÄVLAR DEN SOM KLAGAR PÅ GOVLEN I L5 OCH L9! He. he. he.
   Sedan var det kuratorsamtal och efter det hetsade jag hem och packade. Har faktiskt packat ner det mesta nu, mesta dels saker jag kommer använda under de närmsta två veckorna. Jag har även monterat ner min hylla. Det var inte det lättaste och jag blev tvungen att ta till våld för att lyckas! Tur att den skulle kastas då, hehehe.

Imorgon är det skolavslutning. Morgondagens outfite kommer bestå av en grå tunika, gröna- eller rosa strumpbyxor lånade av Jessica (haha) och mina fina skor jag fick i julklapp som aldrig är använda = illa! De är tio centimeter stilett så vi får se hur det går. Haha!
   Efter avslutningen någon gång senare under dagen skall jag leka med Fettot. Hoppas på fint väder!

Titta mina fina hårspännen jag köpt!


Det här med rubriker är onödigt jobbigt!

Idag var jag tillsammans med resten av elprogrammet - treorna på Boda Borg.
   Haha det var lite små kul faktiskt. Minus kön in till rummen och den äckliga värmen.
   Mitt lag bestod av mig själv, Therese, Anton och Winnersjö. Vi fick kanske inte jättemycket stämplar men mycket skratt blev det och det är huvudsaken...
   Och HAHAH och jag har brutala blåmärken på benen. Helt sinnessjukt!

Imorgon:
- städning @ el
- kuratorn
- avslutningsstafett @ träningen

NU: FIXA NAGLARNA

Älska att sitta med datorn så den bränner sönder magen.

Yesterday var det Stockholm Marathon som gällde. Stod en gränd ifrån 5- och 30-kilometermätnigen så jag fick fan psykbryt när alla sprang förbi. Värst var det när det blev mellanrum mellan löparna, jag menar, det konstanta pipet klarar lär man säg tänka bort efter ett tag...
   Och såklart blåste det svinkallt och det hände inget riktigt utmärkande. Fick mer frågor om bland annat vart slottet låg än om själva Marathon.
   Fast dagens roligaste var när någon random utlänsk snubbe kom fram till mig och Tessan:

Snubben:
- Hello

Jag/Tessan:
- Hej/Hello

Snubben:
- I love you, jag älskar dig.

Jag/Tessan;
- eeeeeehhahahahah thank you. HAHAHAHHAHAHAHAH

Och så gick snubben.

Idag har jag varit duktig så att jag var ute och cyklade i morse. Förbättrade min tid från förra veckan med 35 minuter. Kan de faktumet att jag idag visste vägen vara en bidragande orsak tro? 
   Jag har även suttit och kollad på finalen i Franska Öppna mellan Rafael Nadal och Robin Söderling. FYFAN VAD TENNIS ÄR TRÅKIGT! 
   Så har jag även packat lite, typ.

Imorgon:
- Boda Borg med el-ettor + tvåor.


HETS

OjOJ, bussen till tåget går om 35 och jag sitter ofixad i sängen med datorn i famn. Hmm.. Illa!

Igår var jag, Tessan, Frida och Emelie och kollade på Kommisarie Späck. HAHAHA vilken skruvad film alltså! Det var kul, och tur att man man åkte dit och kollade på den med vänner med samma humor annars hade det blivit pinsamt.

Idag är det Stockholm Matathon som gäller och senare Långholmen.
Kommer säkert stå i skuggan och frysa idag fastän det är sol och fint väder. <3 gränderna i Gamla Stan.

MÅSTE HETSA NU!


OJoj, hej?

MIhihi, det har hänt lite grann sen senast.

I onsdags var jag ledig och vaknade till nyheten att min mor fått operationsdatum. Sen rullade dagen på med mat-handling in för torsdagens paddeläventyr, flummigt akademiprov och SCC. 
   Sista etappen av SCC gick av vid Karlbergs slott. Det var lite mysigt men det gick lite mindre bra. Okej, det var mest orken som failade. Och vi fick även prova kläder till akademin nästa år. Jag håller tummarna för att de skall bli grön-vit-svarta. Mihihi.

Igår var också en rolig dag. Kajak-paddling med akademin, budobarnen och Snygg-Sven.
   Underbar dag med massa sol, skratt, totalbrända bacon, majs, avockado, gurka i rosa Barbie-burkar, vältränade halvsnygga killar, panikattacker, hocapontas-stilen (HAHAHA), än mer skratt, mihihi, och mycket mer.
   Jag och Tessan var asballa som provade på att välta med kajaken, gick det bra? Mjah..,  men kul var det i alla fall.
   Bilder kanske kommer senare.


Och något annat skojigt igår var att min superkristna mosters paket med julklappar äntligen kom igår. Woho, bara sådär ett halvår försent. Var lite blandat med saker men faktiskt en del riktigt bra.

NU sitter jag i skolan och har tråkigt då jag kom till skolan åtta, hade lektion i ciruks 25 minuter och sedan fick vi sluta. Lagom kul då min lästa lektion börjar 10.00. Woho.

11.25

MAMMA HAR FÅTT OPERATIONS-DATUM!

15de juni läggs hon in och den 16de opererars hon. = AWESOME!
Slipper man oroa sig över det mer. Känns bra.


Tisdagen den första juni

Antons akademin-träning var mycket skoj.

Redovisningen av miniprojektet gck relativt.

Elektronikprovet gick sådär.

Kuratortiden var okej.

Träningen var... Lagom. Höhöh, kände att det tog slut på ord där.


Imorgon är ledig. Typ, eller något. Fast å andra sidan har jag akademiprov kvart i tre så tekniskt sätt är jag inte HELT ledig. Som vanligt alltså.
   Och sen är det ju SCC @ Karlberg, = gillas starkt!


GODNATT


RSS 2.0