Du måste älska signalfel<3

Står i Älvsjö och väntar på försenat tåg, woho..
Idag hade vi Heta Arbeten i skolan, trodde det skulle vara pest och pina då jag på något konstigt vänster fått för mig att jag ogillade läraren vi skulle ha men han var fan störtskön! Haha oj vad mycket bus med eld han "lärde" oss, inget vi fick testa hemma, hur många kommer kunna låta bli? Inte jag i alla fall, haha.
Men men, klarade provet vi gjorde i slutet av dagen och även att släcka öppen eld på brandsläckare gick galant. En eld med pulver och en eld med kolsyra. Så senare inom en snar framtid skall jag få ett finfint kort som visar att jag har behörighet för Heta Arbeten. Trevligt trevligt säg!


Ons 3e okt

Denna vecka blev en kort praktikvecka, åkte hem redan idag då jag skall ha heta arbeten imorgon i skolan. Mina föräldrar visste inget så jag åkte hem och lurade den att jag fått sluta på praktiken pga dåligt uppförande, haha som gick på det! Mycket skoj

Idag har jag även vart på vårdcentralen och kollat upp min cepeknöl jag haft på handen i några månader nu, som vuxit och vuxit från ingenstans och helt plötsligt börjat blöda två morgonar i rad. Det var en vårta. En fucking jävla vårta! Gaaaah så irriterande att behöva köpa vårtmedel för närmare 300kr. Kul, verkligen skitkul.

Nu skall jag yoga, sen sängen. Godnatt alla glada!


20111004

Idag är kanelbullens dag och inte har jag ätit en kabelbulle!
Men jag har jobbat, jobbat med Benny. Fick ringa två samtal till kunder, "Hej det är Kajsa från Eskilstuna Energi och Miljö..." det var skoj!
Om en stund skall jag gå över till min syster på middag och ännu senare DH-kväll, också hos min syster då.

Och till Lise, yes my darling jag skall på 25manna so see you then!!


Varsågod

Hej Moa, hej Frida.
Har varit väldigt dåligt på bloggfronten på senaste tiden. Har inte haft vidare tillgång till internet tyvärr. Men nu, nu har min älskad gamla telefon gett upp mer eller mindre helt så Robin insisterade (läs tvingade mig) mig att testa och köra med hans gamla iphone. Och jag som inte skulle ha någon iphone dörrens sjuan kom, skit också! Men men, positiva med den är ju att man kan ha appar så nu tänkte jag, om jag fixar blogg.se appen kanske jag bloggar mer, så nu sitter jag här med bloggappen. Nu skall jag duscha, badade (läs halkade på en stock och ramlande ner i en vattenplö) på akademiträningen idag så jag ser verkligen fram emot duschen så att säga! Men mina duntofflor jag fick av Robin igår är så gossiga att jag inte vill ta av mig dom! Men nu måste jag hetsa då jag skall till Tunish ikväll...


RSS 2.0