live från eskils!

ojojojojojojojojoj, jag är aktiv @ bloggen!
mihihi

I söndags var det bakdag @ emelip tillsammans med tess, tessan och såklart emelip. överlag känns det inte som att själva bakningen ine gick så speciellt bra..? hahahha

igår hade vi hinderbana på akademin och nu har jag ont i hela kroppen och såklart har jag klättrat upp och ner på en stege hela dagen = paaaaain.


Dagens väska packad till Eskilstuna;

- SAMHÄLLSBOKEN (prov @ måndag) - MATTEBÖCKERNA (prov på fredag) - TRÄNINGSLÄRA PAPPERNA (prov på fredag) - YRKESMANNASKAPBÖCKERNA (prov på fredag nästa vecka) - DATOR 4ör att kunna göra massa försenade akademiuppgifter) - ''TRÄNINSDAGBOKEN'' (för att kunna skriva ikapp massor) = ROLIG VECKA

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och börjat måla mitt rum!


EN MÅNAD!!!!!

NU BÖRJAR NEDRÄKNINGEN! Det är idag exakt en månad kvar tills jag blir sweet 18!
gosh jag är pepp! Sötnöt Tessan gjorde ett evenemang @ fb om det också. haha tack!!
Lite (läs rikligt) lack blir jag på pojkarna @ Uppsala som fått för sig att ha fest den 18de. Får se det positivt, de som väljer mig före dom kan man räkna som riktiga vänner...

Nu är vecka två på praktiken avklarad. Denna vecka var inte riktigt lika kul då bygget jag är på börjar bli klart så jag kan inte göra så mycket. Så halva dagarna går jag och gör ingenting ungefär. Och det suger. Okej, det kanske är endast en tredjedel av dagarna men det suger ändå!
   Imorgon är akademin inställd så jag ska ta mig tid att platta hårt. Så det lär ju vara antingen spöregn eller snöstorm. *suck*

GODNATT


back in Eskilstuna!

om en och 40 är det DH-kväll med popcorn som gäller.

Hhöhöhöhö idag var jag väldigt nära på att få jobba utomhus i det kalla vädret. men jag fick sitta inne och kontaktera datakablar istället. mucho skönt!

nyss satt vera i mitt knä och ville kolla på pippi. så det var bara att släppa allt man höll på med och låta henne kolla på pippi på youtube. ibland är man ju alldeles för snäll mot sötnöten som väckte mig klockan fyra i natt genom att bara att sitta och gallskrika i en och en halvtimme. goooosh!


Jag har flyt nu!

FÖRST MISSADE JAG BUSSEN MED 200 METER, SEN MISSADE JAG TÅGET MED 50 METER. WOHO, DET GÅR BRA NU! 

<3 min säng

HAHA nu är jag trött!

Idag var det askul på praktiken. Jobbade på de älskade bygget på tippen, tillsammans med alla roliga finnar, allt kaos och byggdamm. Men idag har jag mesta dels arbetat med Conny 22 och Alex 18. Mycket skoj, kul att jobba folk i min egen ålder än äldre män @ 55+. Och inte blir det sämre av att de är charmiga och har awesome dialekt. Herre, snubbarna kan inte säga kabel!
   Imorgon är det back to school again. Kommer vara knäppt när man inte kommer höra någon skrika PERKELE var femte minut. Haha! Efter skolan är det tryffelbakning @ Tessan, su casa es mi casa.

NU = SÄNGEN

"Tur att du står och jobbar på stege. Då kan inte kleptomanen ta dina verktyg!"

Idag;
- har jag dragit kabel.
- varit på arbetsplatsmöte.
- kopplat datakablar.

Även varit helt porrigt snyggt klädd i blå arbetsbyxor, svart t-shirt och en halvstor lysande gul jacka. = awesome! sorry Frida, ingen 'dagens outfite'-bild men det kommer, förr eller senare. Hööhöhöh

PLUS att jag har var på väg att ramla av cykeln<3 och dö 6463882864812691820174883686198623864890000000000000 gånger i slasket påväg till praktiken. Gosh, det var galet. JAG var galen som ens cyklade!

cykla på damcykel i ett snökaosat Eskilstuna <3

FÖRSTA DAGEN PÅ PRAKTIKEN. DRAGIT KABEL HELA DAGEN. HÅLLT NER TESTOSTERON-NIVÅN PÅ BYGGET JAG ÄR PÅ. CYKLADE HEM I DET FINA VÄDRET. KOM HEM TILL EN SUPER GNÄLLIG SYSTERDOTTER. NU ÄR JAG TRÖTT OCH OM EN TIMME ÄR DET DH-KVÄLL.!

@ eskilstuna

HÖHÖHÖHÖ, SITTER HEMMA HOS TESS, ROBBAN OCH VERA. HERRE VAD STOR HON HAR BLIVIT! IMORGON BÖRJAR PRAKTIKEN OCH JAG ÄR TAAAAAAAAAAAAAGG!! LITE SMÅTT NERVÖS OCKSÅ MEN DET VORE  FELL OM JAG INTE VAR DET. GODNATT HAHA

I'm not your toy

hahha, nu har jag tillgång till internet så det är awesome! så nu blir det en snabbgenomgång på vad som hänt sen sist.

i onsdags var det mys med brandbergstjejerna mycket trevligt, mycket godis, mycket flum = awesome!
   på torsdagen var jag och lekte galdiator med barn för korpen @ torvalla. herre, det var en tjej i min size, tydligen handbollsspelare. hon gick verkligen inte för att skada. vilket hon lyckades med då min nagel gick i tre delar. äckel unge!
   freeeedagen bestod av först singstar @ andreas med therese, jesper, johana, calle och såklart andreas. det var skoj. senare på fortsatte fredagen med ett besök @ akogskyrkogården för att tända ljus. efter det vara bio med tessan som stod på schemat. the social network. mycket bra. "jag är två meter lång, tväger 100 kilo och det finns två av mig!". även denna natt fick jag sova i det förbjudna rummet. fan vad ball jag är! 
   lördagen var ju enligt bussarna en söndag så allt blev cepe. skulle vart hemma hos frida @ vh klockan elva men kom en halvtimme försent pga av helgdagen. sak samma. hemma hos frida slet jag och emelip med ocad, banorna för lusselöpet, medans frida låg på golvet och var inne på facebook, snäll frida. haha. efter x antal timmar blev vi klara och då insåg vi att vi måste göra om allt då man knappt såg kontrollringarna. kul. roligt. skoj. jaja, life's a bitch and then you die. 
   idaaaaaaaaaag, gosh jag borde stressa runt och städa och packa inför eskilstuna imorgon kväll. men istället hamnade jag framför datorn, såklart. nej, jag har faktiskt gjort lite nytta på internet också. jag har till exempelt kommer fram till att la roux är mycket bra musik. har kollat tågen till eskilstuna. kollat tågen till tågen. kollat på kartan vart jag bor jämtemot var jag ska jobba.  jaja, nu måste jag gå och ska städa rummet innan in far dampar på mig.


Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.

ojoj, uppdateringen är väl sådär.
Skulle kanske skriva om Halikko.
Eller om Halloweenpuben @ Sofiahemmet.
Eller om inbrottet hos Bringsäter som skedde undet tiden vi var på Halloweenpuben!
Eller att jag var hos Cassi och firade henne i lördags.
Eller om att jag fick sova i det "Förbjudna Rummet" hemma hos Tessan inatt.
Eller tala om att jag nu ikväll ska hem till Milla och mysa med tjejerna.
Eller tala om att jag imorgon ska leka galdiator med massa barn för Korpen.



ps. HEJ ANDREAS MIN ENDA TROGNA LÄSARE. ds

RSS 2.0