Och så mycket drog jag ut och sprang... Nu iväg till skolan!


20120330 07:26

Nu ligger jag här ensam under täcket och myser då Babe nyss drog till jobbet.
Jag funderar på att gå upp och springa en runda såhär på morgonkvisten för att ha set gjort, för den måste jag skriva massa listor, åka till skolan och ha engelska, åka hem till ådran för att övningsköra och börja att packa ihop mina saker FÖR JAG FLYTTAR TILL ESKILSTUNA TILL SOMMAREN!!!!!!!!!!! Gaah, helt sinnessjukt!
Måste börja leta lägenhet på riktigt nu, och och möbler och massa massa andra roliga grejer! Jag är GLAAAAAAAD!!!!! Nu kan jag äntligen andas ut och ta tag i mitt liv ordentligt.

Igår var jag även på jobbmöte för mitt extrajobb. Mycket trevligt! Gick igenom information under en middag och fick även ett påskägg, biobiljetter och en tialott. Man har ju verkligen haft tur genom att ha fått sådana awesome arbetsgivare! Det blir ju mycket roligare att lägga ner tid och hårt arbete då man får visad uppskattning! Så vad gör vi nu kör vi!


Jag älskar mina nya snygga supersnabba löpartights!


Last night

Sitter på tåget på väg till jobbet. Får se hur det går så jag igår mådde riktigt riktigt dåligt stundvis.

Men jag trotsade min sjukdom igår kväll och åkte hem till Teo för lite kareoke. Då jag slutade så himla sent hann jag inte äta tillsammans med dem så jag köpte mig en egen kebab, för det var det vi skulle äta om jag vart där till middagen, och tänkte att jag skulle äta den på tåget men när tåget kom insåg jag att jag smällt i mig hela min kebab (utan rödsås och extra vitlöksås) under de åtta minuterna jag väntat. Och detta UTAN att spilla, sånt händer ju bara inte!
Väl på plats hos Teo fick jag min efterlängtade 19-årspresent, en tavla de gjort av knappar! Dock får jag fixa en egen ram så det skall jag och Robin bygga. Det var en mycket fin present, helt klart värd att vänta strax över tre månader på! Tack<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/800758/images/2012/pic_195403799.jpg" class="image">


431

Godmorgon alla glada!
Nu sitter jag i Älvsjö och väntar på tåget till Kungsängen för att jobba hela dagen. Är trött som fan och rejält otaggad men va fan, det är pengar och pengar behövs då JAG OCH ROBIN SKALL TILL LONDON 7-12 MAJ!!!!!!
Åh så kul det skall bli! Så nu behövs pengar, mycket som kommer ske inom de närmsta månaderna så det är bara att bita sig i läppen och se glad it samtidigt som man jobbar som en liten tok.

Igår var vi för övrigt och kollade på THe Hunger Games. Den var bra. Dock var det första gången jag kollade på en film som jag faktiskt läst boken först så ju tyckte det var jättejobbigt då det inte hade med saker JAG tyckte var viktiga. Fast så är det väl alltid när böcker blir film..
Fick också två par byxor av min käraste igår. Ett par jeans då alla mina bestämt sig för att gå sönder samtidigt, jäkligt surt! Och ett par löpartights som jag velat ha i en halv evighet nu. Är galet taggad på att gå ut och springa igen nu. Det blir ju alltid roligt med ny utrustning!


Här ligger jag och bakisäter saltgurka

Om det inte vore för den lilla detalj fatt jag inte är ett dugg bakis utan bara jävligt dunderförkyld. Men det är typ detsamma, jag är lika ynklig i båda tillstånden...
Nu skall jag i alla fall försöka hålla mig vaken till sista avsnittet av äkta människor klockan nio. Det blir spännande att se, i dubbel bemärkelse.

Bjuder även på den bild från dansen förra veckan, denna position (eller vilken annan upp och ner-hängande position) är INTE att rekommendera vid förkylning.


Om my way to Etuna

Gårdagen var allt spännande!
Robin skapade tomtebloss med hjälp av sin arm, magnesium och en vinkelslip. Han är allt bra påhittig han!
Så vi spenderade ett par timmar på akuten på Huddinge sjukhus. Tur att han är fin i sjukhuskläder åtminstone!
Idag besökte han plastikkirurgen på Karolinska som sjukskrev honom i tre veckor.

För övrig har jag bestämt mig för att bli blodgivare. Jag som är helt livrädd för att ta blodprov! Jag är alltså INTE rädd för varken blod eller nålar utan själva blodprov i armvecket. Men nu har jag alltså bestämt mig för att bli blodgivare. Mitt första steg var att besöka en blodbuss som stod utanför Karolinska. Det gick bra, till en början. Jag skrev på alla papper och så men klarade inte av att ta provet. Det gick bara inte! Dock fick jag titta på en kille som tog de test man måste ta första gången så de kan analysera blodet. Tittade även på en kvinna som var på sin sjunde blodgivning! Det gick bra. Då jag under de senaste åren inte ens kunnat titta på armveck så detta var ett STORT framsteg!


Feel it in bones

Sitter på tåget påväg till dansen.
Helgen har vart fin. Jobbade som sagt igår, det gick bra. Efter jobbet åkte vi hem till Fridh och Malin på födelsedagsfika. Sen drog vi direkt ner till Eskilstuna där vi först lämnade saker hos Rolle och Gittan där vi även fick en bit mat. Efter det våldgästade vi Tess och Robban där jag lekte pirat med sötaste Vera och efterrätt bjöds vi på också! Natten spenderade vi i Nykvarn och där kollade vi även på Vasaloppet idag. Vasaloppet är mysigt. Spanade efter Frida en såg henne aldrig tyvärr...
Idag inviger jag även mina röda fina converse jag fick av Lorena tidigare i år!


Sitter på golvet

Och lyssnar på deppig musik. Sånt får man ju faktiskt göra ibland.
Har precis gjort både ansiktsmask och hårinpackning få jag nu jobbat med att storstäda ett restaurangkö. Man kände sug rätt smutsig då jag tyckte jag var värd det. Imorgon skall jag också jobba men då skall jag flörta med militärpojkar i Kungsängen. Sen ett snabbtstopp hos Malin som fyller år idag, visare till Etuna och dumpa grejer till praktiken för att till slut övernatta i Nykvarn. Så är planen nu i alla fall.
Godnatt alla glada, vi ses på bänken i handen.... Hehe


RSS 2.0