hej sötnöt.

Min käre vän Tessan är nere på Cypen och lever livet nu på lovet, (nejnej, jag är inte alls avundsjuk).
Och igår fick jag ett sms av henne;

"Jag har funnit mitt dreggelobjekt! Olle, ca 17 år, brunt halvlångt lockigt hår! Snygg kropp, svensk x) B-) *fingret i mungipan och en pöl på marken* :P"

och några minuter senare fick jag en paparazzi-bild, haha..  


Hon är så söt! <3


auahaadsbsbvidsbn

Trallalalaa.. Igår var det ju filmkväll hos Milla. Vi träffades vid sju och började käka glass <3 eller okej, först gjorde vi dipp.
Sen satt vi och snacka om allt möjligt och lite till, jag satt mest och mobbade Milla och att jag går i samma klass som Anton, moahaha!
Sen började kollade vi på Sex and the city-filmen, måste erkänna att den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara! Så vi slutade kolla efter en och en halvtimme när jag blev allt för rastlös, hehe..
Då satte vi igång en annan film som hette Little miss sunshine.
Jag och Milla missade den första halvtimmen av den för vi satt inne på facebook och dregglade på Anton, Adam och 'Galet-cepe-jag-tror-jag-dör' hahah..
När vi slutat dreggla och gick tillbaka till soffan fattade vi inte handlingen, men vi var väl inte så intresserade heller.. Inte jag iallafall. Stackars Tipi, Nettan och Patrick som faktiskt försökte kolla..
Sen tog filmen slut och då insåg vi hade vi inte hade några bilder, så då tog vi några som blev otroligt vackra, ehm nej.
Och när vi skulle dra hem var det ASDIMMIGT! Skitläskigt! Och när vi gick där och var rädda såg vi ett jävla fucking rådjur mitt i betongbyn, fatta rädda vi blev!


hehe..

som sagt, otroligt vackert...

Det här är en japansk toalett.


Min käre vän Emelie är borta i Japan och pluggar. Deras toaletter är konstiga! Så hon lovade bildbevis, och det fick jag. Nu är Emelie ett proffs på att gå på sånna här konstiga cepe toaletter, men jag säger bara,
JAG LIDER MED DIG!!!!

Idag är jag glaaaad!

Idag har jag varit med min käre fader på jobbet. Han är tillsynsman i huddinge kommun. Så det var ganska chill.
Så idag har jag varit i paradiset i flera timmar och skyfflat grus på ett flak och sedan åkt ut i skogen med en fyrhjuling och fixat till lite vägar. De ska nämligen bygga om ett lite hus där uppe i skogen så nu har vi jämtat till så de lättare kommer fram.
När vi var och käkade träffade vi några speciella typer. Ett rökande kakmånster som älskade allt man belv tjock av (vilket som syntes ganska väl) och en som hade en skotte på g..

Och på träningen idag blev jag lite rädd. för när jag kom dit fem i sex var det tomt i omklädningsrummet och när klockan slog sex hade det fortfarande inte kommit några! men vid fem-tio över kom Linda och Lina och efter ett tag kom även Karin och då misstänkte jag att resten av familjen Ivarsson var där också, så det skulle iallafall bli nååågra på träning. Och det visade sig att det var rätt många killar som var med faktiskt, dock var det vääääldigt dåligt på tjejfronten.

Sen när jag kom hem berättade pappa att han skulle få sin lön,(som han inte fick igår för att snubbarna på kontoret hade tappat bort papperna om hur många timmar han har jobbat) och inte nog med det så berättade han att han även från första november är heltidsanställd istället för timanställd som han är nu. Och då sa han att jag skulle få pengar till ett par skor som jag blev kär i igår, så mamma förde över pengar så imorgon ska jag åka och handla dom, *lycklig*
Det firade jag med blåbärsoppa och bullar!


*hej jag hade tråkigt en av de gånger pappa pratade i telefon på jobbet*

l ogsfUOv *hej jag har brist på rubriker*

På onsdag ska jag ha filmkväll med gänget från 9an (minus cassi som tyvärr inte kunde), ska bli najs! Fast det är ju galet svårt att planera!
Jag menar, man måste; 

steg 1: bestämma dag som passar alla.
steg 2: bestämma plats.
steg 3: komma överrens om man ska käka middag ihop först.
steg 4: komma överrens om vilken/vilka filmer man sa se.
steg 5: godis? chips? dricka? allt sånt skit..

vi har kommit till steg 2...

"vi kan hjelpe deg med nesten alt"



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, asså jag dööööööööööööööööööööööööör!!

wouldn't it be good to be in your shoes


i fredags insåg jag pårikigt att det var höst.

nanananaaa..

Idag kom jag till skolan precis i tid och då fick jag höra att min svenska lärare har blivit pappa så den lektionen var inställd.
Lektionen efter var idrott, glömde byxor men fick låna av Tunay.
Sen var spanskan inställd för Isa är fortfarande sjuk. Så jag drog hem.
Sen hade jag nk och samhäll. TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!
Och imorgon börjar jag 11.25 och har bara en lektion för att de två första är inställda, ena för att läraren har blivit pappa och andra för att läraren är lite för snäll...

En glad nyhet: TESSAN HAR BLIVIT FRISKFÖRKLARAD FRÅN SIN KÖRTELFEBER!
Det friade hon men att åka ner på träningen och träna! Fast hon var inte med på vår intervall träning utan hon och Danne, som också gjorde träningsdebut efter sjukdom i flera veckor, joggade bara.
Och vi som körde intervaller körde "timglaset", usch vad det är jobbigt! Fast det är rätt bekvämt faktiskt, blir klar på 12 minuter.
Och nu har jag lovat att hjälpa till i marken på våran natt-tävling nu på fredag och även att hjälpa till på "knatte"-lägret på lördag, woho... 


För dig Emelie! En bild på min nya frisyr, hahaha kanske inte den bästa men vafan..


GRATTIS!!!!

IDAG FYLLER PATRICK 17 ÅR, GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!
Så imorse ringde jag och sjöng för honom imorse, sådär fem i sju. Precis när jag vaknat typ Hahaha, det kan inte ha låtit vackert alltså!
men jag fick ett sms från han:
"haha, det var faktiskt kul :) lätt rätt bra bra för att vara nyvaken (a)"


"hon öppnade munnen men ingenting kom ut..."

Melo | säger:
asså du e bara föör sköööön

tjockiskajsa. säger:

vad har jag gjort nu

Melo | säger:
kan inte låta bli att le när jag ser dina bilder xD
Melo | säger:
haha såå roliga

Melo | säger:
asså på ett bra sätt :O

HAHAHAHAHA, kunde inte låta bli!
PATRICK FYLLER 17ÅR IMORGON!


första "riktiga" inlägget

Idag har dagen varit cepe.
Jag har haft en lektion, en timmes matte.
Spanskan var inställd för Isa var sjuk, så jag åkte hem. Åt lunch, pannkakor och gick sedan och klippte mig. Toppade bara för att få bort de sista av permanenten. Klippte även lugg, måste ju testa något nytt...
När jag åkte tillbaka till skolan fick jag reda på att Viktor hade fixat så att vi inte hade någon engelska, utan vi fick läxa på glosor tills på torsdag. Så det var bara att åka hem igen. 
Åkte hem igen, gick och köpte choklad (varit sugen på det hela veckan). Drog sen tillbaka till skolan för att göra en idrottsmedicinsk undersökning(?). Det var rätt kul. Jag fick gå in till Dan Lundmark som är utbildad kinesolog. Han är 36 år gammal och håller på med triathon. Han var trevlig. Och bara för att jag var inne ca 20 minuter längre än beräknad tid och självklart längst av alla i OL-akademin. Hehehe. Jag fick fem stycken övningar jag ska göra, woho!


*mest pepp på undersökning*

trallalaa

Såå, nu har jag skaffat en ny blogg. Gillade inte den gamla. Den kändes så opersonlig, pga namnet (inget illa menat pernie men det var så).
Men nu har jag valt namn själv och det känns mycket bättre!

Denna blogg kommer handla om mig och min vardag, min träning och interna skämt.


RSS 2.0