Myspyshelg!

Helgen har varit lugnt och fin!
• Har skypedejtat med Frida i England.
• Har varit på "konsert" och spenderat många nyktra timmar tillsammans med fulla men ack så fina människor.
• Har ätit hotellfrukost bara sådär.
• Har övningskört.
• Har spenderat hela dagen idag med fam. Jansson jr och pysslat och busat med Vera, bakat ljuvliga cupcakes och ätit mumsig "höstgryta".

Nyss gick jag en promenix som blev en aning längre än planerat. Nu sängen. Trött efter helgen. Men imorgon är det måndag och måndag betyder DANSA<3


Fint avslut på denna helg!

Har jobbat, dansat och ätit massa lyxig choklad! Fint serru!


Ligger och funderar..

När man får veta en mörk hemlighet om någon är det svårt att se personen i fråga med samma ögon igen. Hur kommer man förbi det?


Är sitter jag i vita fibervagnen och sjunger falskt i min ensamhet.

Hej igen! Nu är set nästan en månad sedan jag skrev något. Jag är fan inte bra på det här. Men nu skall det bli bättring!

I helgen var Robin här för första gången sedan han hjälpte till med tapetseringen när jag flyttade in. Det var en fin helg med massa mys och kräftor. För set var kräftskiva hos systra mi, mycket trevligt.
I måndags blev jag en lycklig flicka igen då jag åkte till Strängnäs och dansade!! Det är verkligen det jag var mest ledsen att lämna i Stockholm och nu har jag börjat igen. Jag är helt lycklig. Och ont i kroppen har jag också, aj så ont. Den detaljen hade jag glömt bort...
Igår var jag hos fam. Jansson jr och lärde mig virka. Hej tantvarning!


RSS 2.0