Ett tu tre

Söndag = chilldag.
Eller typ, hann med både frukost, lunch och en hel del annat innan vi klev upp ur sängen idag. Och när vi väl tagit oss upp fixade vi lite "hemmaspa" med ansiktsmask och jag gav även mina fossingar lite kärlek genom att både fila, skrubba och smörja. Middag åt vi på Sushikungen i Kungens Kurva innan vi drog hem till Robins mor en snabbis för att senare dra till Södertälje för en hejdåpuss.

Här i Etuna bidde det en lite löprunda i den härliga kvällssolen. Nu säger vi godnatt för att tagga andra jobbveckan imorgon! Puss


Moonrise Kingdom

Igår hade jag och Robin månadsdag så vi var på bio och såg Moonrise Kingdom. Jag älskade filmen och Robin tyckte den var okej. Jag rekommenderar! Robin hälsar att den är skev.


Vanlig fredagskväll!

Fick en studentpresent av Tessans mor!
Var på tapasparty @ Fridaho!
Hängde upp och ner i lyktstolpar i Bergshamra!


20120608


Blodomloppet!


Faktiskt!


Att jag alltid alltid skall vara så förbannat kissnödig!!

Igår hade vi idrottsdag i skolan. En femkamp om vilket program som skall få springa ut först på studenten.
Vårt deltagande kanske inte var allt för entusiastiskt men efter ett tag gick det an ändå. Fast vi kommer inte få springa ut först om jag säger så... Men vi kämpat till oss gräsfläckar på kläderna åtminstone.

Efter femkampen filade jag med Tipi och Nettan i Handen. Det var mycket trevligt, synd bara att man träffas för sällan men det blir väl lätt så när man har alldeles olika liv.

Idag skall vi ha studentlunch med lärarna på elprogrammet. Det kan bli trevligt. Jag måste efter det åk till stan och hämta ut startkorten för mig och Marie till blodomloppet på torsdag. Och ikväll skall jag ner till Rudan och vara med på klubbträningen där. Kommer inte ens ihåg när jag var där sist!


"Jag är åtta år, jag ramlar inte!"

Igår var jag och Tessan på bio. Vi såg Babycall med snyggaste Noomi Rapace! Men usch vad obehaglig den var! Jag ryckte det ändå var ganska bra, mycket förvirrande men fortfarande bra. Men man måste nog se den ett par gånger för att riktigt hänga med i handlingen.

Innan bion åt vi mat på tacobar och där fick jag världens näsblodsattack! Det verkligen forsade blod så jag fick stå på en skabb toa i närmare fem minuter för att sedan kunna gå ut med en stor papperstuss i näsan. Tur att jag han äta upp maten innan jag upptäckte skiten och än mer tur att det inte troppade ner på tallriken. Det hade bara varit FÖR äckligt!


RSS 2.0