7 månader<3

Idag sprang jag mitt första intervall pass på jag vet inte hur länge! Mycket kul faktiskt, sån jävla pain under tiden men känslan efter är oslagbar.

ett tu tre

Helgen i Norrköping var mys! Bidde massa långpromenader genom denna fina stad. Cafeet var det finaste jag någonsin fikat på och jag är käääääär i den. Helt klart blivande stammisstället!

Ikväll skall jag åka till Uppsala på ett litet 'hejdå-event' för älskade Lise som flyttar till Nässjö för att plugga en flumlinje ett år.

Nu skall jag cykla hem och stöka lite.

live at norrköping!

Nu sitter jag här i Tessans finfina lägenhet.
På bussen hit satt jag bredvid en militäääääär, haha..
När vi kom hit, det först jag gjorde var såklart att kissa, kajsahannele = alltid kissnödig. Sen fick hon min "blomma" och min present. Efter det gick vi ut på stan, jag storshoppade, ojoj, framför allt klänningen till min älskade systers bröllop om exakt en vecka. Mycket skönt då det har vart ett stort ångestframkallande problem..
Till middag åt vi tacos tills vi höll på att spricka och efter en stunds matsmältning och vila gick vi ut på en promenad. Åh vad Norrköping är fint!
Imorgon skall vi ut och springa och sen besöka ett cafe som ser ut att vara så ooooooootroligt kajsigt så att jag vet inte vart jag skall ta vägen! Och det ligger bara runt hörnet, kanske blir det obligatoriska cafebesöket framöver nör jag besöker Norrrköping, får se imorgon helt enkelt..

Goodbye my lover, goodby my friend.

Idag flytter en av mina allra bästa och finaste vänner ner till Norrköping för attt plugga i fem hela år, MINST!
Samtidigt som jag är otroligt glad för hennes skull för att hon har kommit in på den utbildningen hon vill och så tycker jag såklart att det är hemskt tråkigt att hon flyttar. Men vafan, det skall nog gå an.
Jag önskar dig all lycka till och kommer sakna dig massor!<3<3


eehh, hej..

känner att jag har så mycket jag vill skriva men orkar liksom inte.
har gjort en hel del sen sist.

överlevt kebnekaise.
haft fat-camp 2.0 på fridas land.
firat tess möhippa.
sprungit 2-days på oringen där sjätte etappen ägde!
haft incestmys hemma hos teo där det serverades hemmagjorda fiskburgare, lektes rita/gissa och sanning och konsekvens och såklart avslutades denna kväll med fyllenattbad.
har vart på middag hos tipi och nettan, vi träffas alldelse för sällan...
har cyklat på utö tillsammans med bästaste tessan.
haft namnsdagsdejt med robin på drottningholm.
sett sista harry potter-filmen. ATT MAN VARIT TVUNGEN ATT VÄNTA TIO JÄVLA ÅR PÅ EN BRA HARRY POTTER FILM!!!!!

och nästa vecka kommer jag har antingen jättefullbokat, eller väldigt ofullbokat. alla ville ses just nästa vecka så det är svårt att planera in alla men jag vill så gärna...

RSS 2.0