Tjockiskajsa?

OJAH!
Känner att jag levt upp till de namnet idag.
Har smällt i mig tre normalstora semlor.
Semlor<3 
 

GE MIG!!!


VILL HA!
VILL HA JÄTTEMYCKET!
DÖR LITE INOMBORDS VARJE GÅNG JAG SER DEN!
VILL VILL VILL VERKLIGEN HA!!

Jag tror tyvärr jag kommer bli en mindre bra mamma,

FÖR JAG KOMMER INTE BAKA BULLAR ÅT MINA BARN!!!!!!
Usch hemsk mamma jag kommer bli.
Gick inte att komma till skolan idag då som de flesta redan vet, busstrafiken var inställd. Jävligt kul.
Så jag fick stanna hemma hos Robin och blev uttåkad på en kvart, insåg att shit, jag måste göra något NU annars kommer jag bli galen.
Blev jävligt sugen på att baka.
Ville baka småkakor men hittade inget jag ville baka så det fick bli bullar. 
Så jag gjorde det.
Men det var banne mig första och sista gången jag bakade bullar själv.
Helvete vilket jobb!
Tog x antal timmar och jag är helt slut nu och inte det minsta sugen på bullar.
Gaah, stackars barn jag kommer få.
Inga hembakta bullar.
Hoppas dem får bra mor-och farföräldrar.
eller något.
Nu skall jag powernapa tills Robin kommer hem.

Hej?

höhöhöhööh,

Fredag:
Middagen hos Andrew var trevligt.
Vi åt kycklingwok med banan och currysås med ris, nej vänta, nudlar! Planen var att vi skulle äta ris men så bidde det inte så då Andrews riskokare var värdelös, alternativt Andrew var värdelös som glömde sätta på den, sen som inte kunde koka ris, så det bidde nudlar.
Efter middagen kollade vi på massa Japan-bilder. Gaah, jag vill åka till Japan.

Lördag:

Åkte hem till Frida och myste. Bakade kladdkaka och gjorde vitchoklad/kokos-sås och hallonsås. Helt underbart gott! fick även en halv helkroppsmassage. Älska att hon gillar att massera folk och har egen massagebänk!
Åt middag och drog till bussen. Bussen vad sen och busschauffören var fuckad. Skulle tjafsa med allt och alla, gjorde att vi missade tåget så jag fick sitta och vänta på tåget i en halvtimme, JÄVLIGT OKUL!

Söndag:
Skidskyttemys med Emelip stod på schemat och bidde det också.
Emelips är mitt bästa sällskap när det gäller skidskyttetittande! Plus att vi alltid äter popcorn.

Det var min helg lite kortfattat.
Nu skall jag och syrran köra lite pilates, = gilla!


Det har inlägget har jag försökt att skriva i snart tre dagar. Tummen upp för mig!

Jag är dålig på att uppdatera.
MEN NU SÅ!

Tisdag:
Vera höll mig vaken x antal natten till tisdagen så jag var var oerhört pigg på morgonen. En aning jätterosslig i halsen. Och snorig, huvudvärk och brutal halsont. Men Vera hade kul åt det i alla fall.
Drog i väg till praktiken. Fick ett eget rum på tippen att göra i ordning med vägguttag och datoruttag, himla fint. Åt frukost och lunch och någon timme efter lunch fick jag sluta då mina handledare skulle jobba över och arbetsledaren för tippen var där och kunde skjutsa hem mig när han åkte tillbaka till firman. Så jag slutade runt två, kom hem böt om jag följde med syrran och hämtade sötnöten på dagis, sen åkte vi och handlade. Och till min stora glädje hade de halva priset på Pierre Robert så jag fick två par trosor till priset av ett = lycklig Kajsa!
Kvällen rullade på med middag, tv-kollande och annat obetydligt bus.

Onsdag:
Dålig sömn denna natt också. Mådde ännu sämre men gick upp och åkte till praktiken.
Gjorde klart mitt rum och vid elva blev jag hemskickad för att jag var så dålig. Kom hem, åt lunch, kollade på project runway med syster. Bestämde mig för att åka hem till Stockholm, ringde min handledare och sa det, mådde sen lite bättre så jag följde med syster och hämtade sötnöten på dagis denna dag också. Åkte sen med dom till en lekpark och njöt lite i solskenet.
Satte mig senare på tåget back till Stockholm, blev hämtad av Robin. Åkte och köpte asiatiskt på PANG's take away, HAHAHAAH ja jag hade lite, jätte, kul åt det ja...
Sen mys i soffan resterande av kvällen.

Torsdag:
Robin åkte till jobbet och jag låg var och sov. Sov halva dagen och andra halva tills Robin kom hem satt jag inne på facebook, HEJ JAG HAR INGET LIV.
Kvällen rullade på med popcorn och Sveriges Värsta Bilförare.

FREDAG:

Idag fick jag en påse polly precis innan Robin drog till jobbet och den kunde jag ju inte hålla mig ifrån så jag blev KLARVAKEN redan vid sju, TACK FÖR DET!
Sååååååååå, jag har mer eller mindre suttit inne på facebook sedan klockan sjuk i morse, herregud kan inget ge mig ett liv snälla?!
Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Robin skall komma hem och sen ikväll skall jag på middag hos Andrew, på tu man hand! Hur gick det till liksom? haha, jaja, kan bli skoj.. eller?

Imorgon:
Imorgon skall jag till Frida i Sollentuna och få massage, äta kladdkaka med hallon, grädde och vitchoklad<3 tjockisar? Eeeh, JA! Och lite te skall vi dricka också, och prata prata prata ikapp massor.

Söndag:

Skidskyttemys med Emelip står på schemat!

Nu skall jag hoppa in i duuuuuuuuschen<3
Duscha är fan bland mitt bästa.

RSS 2.0