Jag + eletronikprylar + vatten = bad combination!

Jag bröt ihop på jobbet idag. Det där förbannade vattenverket har sakta men säkert brutit ner mig! Och idag fick jag nog. Så Oskar ("handledaren") ringde Libban (chefen) så jag blev hämtad därifrån.
Först skulle vi bara åka hem till Libban för att han skulle göra frukost åt sin son. Libban har pool och jag hade bikiniöverdel. Så jag fick låna ett par shorts så vi kunde bada. Dels för att det var sveinevarmt men mest för att jag skulle lugna ner mig lite och koppla av...
Min mobil blev då lite avundsjuk och hoppade efter!! Trots att jag var snabb i min räddning befinner sig mobilen numera i koma, = ledsen Kajsa! Det är tur att firman är så snälla och generösa att de lånade ut en lånetelefon (att de vågar!) till mig undertiden min mobil ligger i koma och mår dåligt, TACK!

Såhär glad är jag på jobbet idag;


Nu. Är. Jag. Arg.

Alla är arga. Stämningen är uppgiven och allt gåR ÅT HELVETE! Fuck this shit, I'll be a stripper! + att  jag är nästentill dunder förkyld. MEN, Tessan kommer hit på besök idag så jag är glad ändå! Nu ,skall jag fortsätta hetsa, puss

Storshoppar till The Big Wedding @ IKEA Västerås. Vad sägs om bl.a 22 glasflaskor, 15 paket glas och närmare 13 meter tyg..?


Såhär ser det ut om man låter Vera, 2år, måla ens naglar...


Robin är häääääär!!

Dessutom han stannar och firar midsommar med oss!
Ja förutom det lallar vi fortfarande runt på vatenverket på jobbet. Blir nog kvar där tag till om inte hela jobbperioden..
Annars är vädret här lika kast som hemma, sol-regnsol-regn. Tur att jag låna Robbans galonjacka i storlek lite för stor i morse när jag cyklade till jobbet.
Och, och..! Jag tog ut ett par arbetarshorts igår. Mycket mycket fina!

Nu skall jag och Robin trängast på en luftmadrass, woho. GODNATT!

Godnattpuss från Etuna!

Här i Eskilstuna rullar livet på med jobbslit och grejer. På jobbet FIxar och trIxar vi med kopparskenor till ett ställverk som vi håller på och bygga. Annars, utanför jobbet, hetsar vi vidare med vardagslivet, typ planerar midsommar och så. Idag var jag och Tess och kollade/provade hennes bröllopsklänning och imorgon skall vi ut och kolla på stället de skall ha bröllopsfesten. Skojsigt! 

live at eskilstuna!

För det första vill jag bara säga tack till alla mina underbara vänner! Framför allt ni söta som kom till mig igår och firade min 18,5-års kalas och gav mig massa fina presenter, tack för alla fina knappar och min älskade efter längtade tvålpump. Ni är bäst allihopp! Ja sen kan jag tala om att nu lämnat Roddarvägen och Erstabergsvägen och nu mera bor på Noreusgatan @ Eskiltuna. Här skall jag bo de närmaste veckorna, sommarjobb you know. 

ber om ursäkt för dålig uppdatering!

Men inom kort kommer det en uppdatering till mina underbara trogna läsare Andreas och Frida! Puss på er <3

RSS 2.0